HomeFeaturedFocusOnePlus 2 prezentat oficial si hulit suspect de unii

OnePlus 2 prezentat oficial si hulit suspect de unii

Am ratat lansarea oficială a mult-așteptatului urmaș de flagship killer, din motive de concediu. Mi-a atras însă atenția o avalanșă de titluri destul de ostile la adresa acestui telefon, toate venite de pe același flux de știri, Phone Arena. Cum aveam de gând oricum să trecem împreună prin specificațiile tehnice ale acestui terminal, chiar și cu întârziere, m-am gândit să apucăm problema și din perspectiva acestei atitudinii ciudate, mai ales din partea unora care au avut acces la un early-sample și cumva să îmi confirm prin voi că nu este doar o senzație. Titluri precum OnePlus puts on a nice VR show, but once is enough, Rooting the OnePlus 2 won’t void your warranty, but be careful what you do after!, Do you still think that OnePlus 2 is the best value-for-money phone?, OnePlus 2 vs OnePlus One: should you upgrade?, sau chiar mai rău, 8 features that would have made the OnePlus 2 way, way better (care se aplica la orice alt telefon nou lansat), OnePlus reportedly reveals it takes a bit less than 3 hours and 20 minutes to fully charge the OnePlus 2 (pe care, dacă tot ai avut telefonul puteai să o testezi singur), Here are 6 nice phones under $400 you can get instead of the OnePlus 2, Do you still think that OnePlus 2 is the best value-for-money phone?, mi-au trezit atenția. Sunt doar câteva exemple din avalanșa de materiale care au invadat site-ul amintit mai sus în interval de doar două zile și care mi-au adus aminte de obiceiuri de rahat din presa autohtonă. Am găsit oareșcum o explicație tot printr-un titlu de articol. 10 reasons why the Motorola Moto X Style (Pure Edition) is a better phone than the OnePlus 2. Până la urmă își dau singuri cu tesla, am citit că a fost destul de multă vânzoleală în tentativa de a obține o invitație pentru achiziția noului model (da, au păstrat sistemul ciudat de vânzare).

oneplus2-03

Revenind la telefonul în cauză, OnePlus 2 vine cu un display LCD de 5,5 inchi și 1080p (401 ppi), un chipset Qualcomm Snapdragon 810 (o alegere cam riscantă) cu procesor octa-core de 1,8 GHz și GPU Adreno 430. Există două versiuni, una cu 4 GB de memorie RAM și stocare internăde  64 GB și una cu doar 3 GB de RAM și 16 GB stocare internă, camerele foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, acumulatorul de 3300 mAh și sistemul de operare este OxygenOS bazat pe Android 5.1 Lollipop.

Una peste alta, un telefon reușit, poate ușor sub așteptări după impactul pe care l-a avut prima versiune, dar cu un preț atractiv. Producătorul recomandă pentru Europa un preț de 399 de euro pentru versiunea cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB pentru stocare internă. Cam mare competiția cu proaspăt anunțatul Moto X Style, de unde poate deriva, din anumite rațiuni economice, și atitudinea evidențiată mai sus.

via Phone Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep