HomeFeaturedFocusUbik Uno, prezentat oficial si propus pe Kickstarter

Ubik Uno, prezentat oficial si propus pe Kickstarter

Proiectul, dezvoltat de către un startup american cu același nume ca și produsul propus, este un smartphone care combină un aspect fizic interesant, specificații plasate destul de mult peste medie și un preț atractiv și care caută sprijinul susținătorilor printr-o campanie de finanțare pe Kickstarter. Cred că are șanse foarte mari de reușită, după doar două zile de campanie se apropie de jumătatea sumei de 200.000 dolari necesară dezvoltării complete a acestui terminal.

Mergând pe ideea că propune specificații intersante la un preț competitiv, Ubik Uno (producătorul) vine și cu o comparație care se vrea sugestivă cu produsele de top din prezent. Fără să țin prea mult cont de ea (dar o să v-o arăt și vouă), trec direct la specificațiile tehnice ale lui Ubik Uno (de această dată produsul).

ubiq uno versus iphone vs samsung vs lg g4

Un ecran IPS fullHD (1080p) de 5,5 inchi ascunde în spatele său un chipset MediaTek MT6795 cu procesor octa-core de 2,2 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 16 GB (plus un slot de microSD). Camerele foto sunt de 20 de megapixeli (senzor Sony și abilități de a înregistra 4K la 30fps-uri) și de 8 megapixeli. Interesant acumulatorul de 3100 mAh, însă partea frumoasă din punctul meu de vedere este un Android 5.1.1 Lollipop curat, fără niciun fel de customizare.

Prețul de retail pentru acest smartphone va fi de 345 dolari, însă cei impresionați, care vor un preț mai special și vor să se asigure în același timp de reușita proiectului, au la dispoziție versiunile propuse de proiectul de finanțare, care propun prețuri de la 280 de dolari în sus.

Mie îmi place proiectul, sunt curios dacă Ubik Uno va reuși să scoată un terminal fiabil, fără probleme de funcționare. Ar candida cu succes la titlul de flagship killer, brevetat de alții la un moment dat, dar pierdut între timp.

via Kickstarter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep