HomeFeaturedFocusVertis 6010 Aim, un nou phablet de la Overmax

Vertis 6010 Aim, un nou phablet de la Overmax

Producătorul polonez arată că este interesat și de segmentul de smartphone cu ecran mare și preț mic. Phablet-urile budget-friendly sunt o categorie aparte, care are toate șansele să crească, pentru că există o masă mare de consumatori dornici de ecrane mari (s-a dus perioada în care era șmecher ăla care avea telefonul cel mai mic, vremurile sunt întoarse), dar destul de restricționați la buzunare. Pentru aceștia, Overmax Vertis 6010 Aim va reprezenta o alternativă demnă de luat în calcul.

Asta pentru că terminalul propune un display de 6 inchi, cu rezoluție HD (1280 x 720 pixeli). În spatele acestuia se ascunde un chipset MediaTek (știți povestea cu MediaTek versus Qualcomm deja) MT8382 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, un cuplu de camere foto de 8 și de 2 megapixeli, un acumulator de 2600 mAh și un Android 4.4. Poate că ar fi momentul ca polonezii să facă trecerea la Lollipop, măcar la produsele nou lansate. Telefonul este dual-SIM, o caracteristică destul de apreciată de cei interesați de astfel de terminale.

Toată această configurație, pentru un preț de puțin peste 600 de lei, cu disponibilitate la partenerii autorizați Overmax după jumătatea lunii august. Eu zic că este un preț bun, cunoscându-i pe cei de la Overmax, deși nu este specificat, sunt șanse să existe un add-on în cutia produsului (o husă, o carcasă spate de altă culoare, o folie de protecție), care să facă prețul să fie și mai interesant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep