HomeGames ArenaAquanox Deep Descent cauta finantare pe Kickstarter

Aquanox Deep Descent cauta finantare pe Kickstarter

Nu este o continuare a seriei, din păcate, ci o reimaginare a sa. Totul este reluat de la zero, povestea sa oferind oportunități pentru alegeri, chiar dacă poate fi parcursă simultan de patru jucători. Are și moduri dedicate de multiplayer, cu deathmach, capture the flag, și tot așa.

Pe lângă acțiune tridimensională, poți să te ocupi de merit, colectat de bunătăți din epave și vei putea să îți personalizezi nava cu numeroase componente, și cu un sistem de statistici RPG-istice.

Jocul este dezvoltat de studioul Digital Arrow, în colaborare cu Nordic Games, și are nevoie de 75 de mii de dolari în 22 de zile. Au strâns până acum 31 de mii.

De ce are nevoie Aquanox Deep Descent de un Kickstarter, având în vedere că are un publisher? Simplu spus, la vest de Germania nu știe nici dracu ce este Aquanox, așa că predicțiile pentru venit sunt cam slabe. Măcar cu Kickstarter sunt șanse să audă cineva despre existența jocului.

Dacă va avea succes finanțarea, vom vedea Aquanox Deep Descent la începutul lui 2017, alimentat de motorul Unreal 4. Momentan folosește Unreal 3.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep