HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat oficial Phab Plus

Lenovo a prezentat oficial Phab Plus

Deși numele acestui produs vă poate duce cu gândul la o tabletă, este vorba despre un smartphone cu dimensiuni generoase ale ecranului. 6,8 inchi este o dimensiune apropiată de o tabletă mică, însă Phab Plus este, prin definiție, un telefon în primul rând. Trebuie spus că, în prespectiva deciziei luate de companie, ca Motorola să integreze Lenovo Mobile, mie îmi suna mult mai bine Motorola Phab Plus. Dar probabil că este încă prea devreme pentru această renunțare la numele de Lenovo. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un terminal care se adresează în primul rând pieței din China și despre care firma mamă nu a dezvăluit încă planuri de expansiune comercială. Pe ideea că orice terminal în plus face bine pieței, sper să existe astfel de intenții în planul celor de la Lenovo.

Revenind la phabletul nostru, generosul display de 6,8 inchi și 1080 x 1920 pixeli ascunde în spatele său (și loc este destul) un chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și GPU Adreno 405. Memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 32 GB, cuplul de camere foto este format dintr-o principală de 13 MP și o cameră foto frontală de 5 MP, sistemul de operare este un Android 5.0 Lollipop iar acumulatorul care ține lucrurile în viață are 3500 mAh, cam puțin pentru dimensiunea asta. Poate că se descurcă, dar sigur se putea mai bine.

Telefonul, care dovedește abilități dual SIM și suportă rețele 4G LTE, are doar 7,6 milimetri în grosime și propune patru versiuni de culoare: Metallic Gray, Midnight Blue, Neon Pink și Elegant Silver. Asta pentru cei dornici de formulări sforăitoare. Prețul telefonului este de aproximativ 400 de dolari (pentru piața din China). Mi se pare relativ decent pentru un astfel de ecran, mai ales că nu există foarte multe opțiuni mai răsărite pentru cei cu palma mare sau pentru cei care iubesc phablet-urile de aproape 7 inchi.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep