HomeFeaturedFocusGalaxy Grand On si Mega On, primele aparitii in seria O?

Galaxy Grand On si Mega On, primele aparitii in seria O?

Au apărut scurgeri de informații despre două noi terminale posibile din seria Galaxy O, despre care am vorbit ironic cu câteva zile în urmă. Asta în contextul în care Samsung promitea cu vreme în urmă, mai la începutul anului, că va limita drastic numărul de terminale noi lansate pe parcursul unui an de zile. O promisiune care pare uitată de multă vreme și al cărei rost eu tot nu reușesc să îl înțeleg. Revenind la telefoanele noastre, deși inițial erau denumite Samsung Galaxy O5 și O7, acum apar două denumiri noi. Samsung Galaxy Grand On și Samsung Galaxy Mega On. Să fie oare vorba despre aceeași serie O? Să fie chiar aceleași terminale? Orice este posibil.

Despre Samsung Galaxy Mega On se zvonește că va avea un ecran de 5,5 inchi și 720p, un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 1,5 GB (brevet Samsung), stocare internă de 8 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară de 5 megapixeli și un acumulator de 3000 mAh. Galaxy Grand On vine cu un display mai mic, de 5 inchi, cu aceeași rezoluție 720p, un chipset Exynos 3475 chipset cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, stocare internă de 8 GB, un cuplu de camere foto de 8 si de 5 megapixeli și un acumulator de 2600 mAh. Ambele telefoane rulează Android 5.1 Lollipop.

Există speculații care dau seria O ca fiind legată de un dispozitiv pentru realitatea virtuală, eventual ceva cu Oculus în denumire. Mie mi se pare că se merge mult prea departe. Deocamdată avem două potențiale noi telefoane de la Samsung, cu toate șansele de a se pierde în marea mulțime de terminale cu Galaxy în denumire. Restul, îl vom vedea mai încolo.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep