HomeFeaturedFocusMotorola va ingloba Lenovo Mobile

Motorola va ingloba Lenovo Mobile

Că Motorola, divizia preluată de Lenovo de la Google, avea o contribuție importantă în cifrele financiare ale grupului, se știa de ceva vreme. Mai rămânea de discutat cât mai aveau de gând cei de la Lenovo să meargă în paralel cu cele două brand-uri. Pentru că direcția în care alunecau lucrurile era deja destul de firească. Ei bine, se pare că au ajuns și ei la concluzia că în industria smartphone, numele de Motorola are mult mai multă greutate decât cel de Lenovo, chestie pe care am mai spus-o cu alte ocazii. Tocmai de aceea, se pare că în ceea ce privește viitorul destul de apropiat, Motorola va absorbi Lenovo Mobile și va fi brand-ul care va dăinui pe telefoanele lansate de Lenovo. Cu alte cuvinte, adio smartphone-uri Lenovo. Cu această ocazie s-a reiterat dorința de a avea mai puține terminale lansate în decursul unui an.

La nivel de management, o mare parte a șefilor de la Motorola își vor păstra pozițiile și în noua formulă. Aici este practic marea noutate, declarația a fost făcută chiar de președintele Lenovo Mobile Group, așa că are un caracter destul de oficial.

Lenovo nu se bazează totuși, integral, doar pe Motorola. Se știe că ZUK, care au ieșit recent cu un nou terminal, este tot un brand al grupului, așa că vom vedea și aici o evoluție interesantă. Rămâne de urmărit dacă ZUK va primi influențe și mai puternici (și poate chiar și personal) din partea Lenovo.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep