HomeFeaturedFocusPreturi pentru Sony Xperia C5 Ultra

Preturi pentru Sony Xperia C5 Ultra

Am vazut cu câteva zile în urmă că Sony a prezentat Xperia C5 Ultra, un phablet țintit destul de puternic înspre pasionații de autoportrete fotografice. Spuneam atunci că pentru succesul acestui terminal va fi destul de important prețul de vânzare pe care îl va stabili producătorul japonez. Este o teorie general valabilă, indiferent de numele companiei și al terminalului, însă am adus-o în discuție pentru că Sony are obiceiul de a-și supraevalua produsele într-o manieră ciudată. Parcă am avut inspirație, pentru că acum, odată ce ies la iveală primele prețuri practicate pentru acest terminal, îngrijorările mele din momentul anunțului inițial par să se adeverească.

Este vorba despre piața din Hong-Kong, acolo unde terminalul își face apariția cât se poate de oficial în toată splendoarea sa comercială. Chiar reprezentanța Sony din această țară a specificat că terminalul va putea fi cumpărat de la partenerii oficiali, începând chiar de luna aceasta, la un preț echivalent a 425 de dolari. Poate că este doar o senzație personală, dar mie mi se pare că este un preț mare, mai ales dacă luăm în calcul alternativele producătorilor chinezi la același nivel al specificațiilor tehnice. Și, în Hong-Kong sunt disponibile o grămadă de astfel de alternative.

Nu se știe încă dacă Sony Xperia C5 Ultra va fi disponibil și în Europa. Însă mie mi se face frică să mă gândesc prea mult, la ce prețuri se va vinde pe aici.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep