HomeFeaturedFocusSamsung a pus ochii pe utilizatorii de iPhone

Samsung a pus ochii pe utilizatorii de iPhone

Așa că a demarat o campanie destul de interesantă (din păcate doar la nivelul Statelor Unite), denumită pompos The Ultimate Test Drive, prin care orice utilizator de iPhone care are un abonament activ, are peste 18 ani și este rezident în USA poate primi un Samsung Galaxy S6 edge sau edge+, sau un Galaxy Note 5 pe care îl poate testa pentru o perioadă de 30 de zile. Costul acestei operațiuni este de doar 1 dolar (cost de procesare, care de fapt oferă accesul către cardul utilizatorului).

La finalul perioadei de 30 de zile, cei acceptați în această promoție au varianta de a returna terminalul către Samsung sau de a-l păstra, bineînțeles, contra-cost. Samsung dă dovadă de mult curaj cu această campanie inedită. Nu doar pentru că alocă un număr destul de mare de terminale, sunt convins că se vor înghesui mulți să participe, ci și pentru că nu are un control real asupra succesului acestei promoții. OK, rezultatele le vor cunoaște numai ei și, în eventualitatea în care acestea nu le fac cinste, vor rămâne departe de opinia publică. Dar dacă aceste rezultate nu sunt pe măsura așteptărilor, rezultatul financiar al promoției s-ar putea să fie negativ.

Aș fi curios să aflu ceva cifre peste vreo trei luni, dar tare mă tem că nu vor fi făcute publice. Oricum, încă odată, felicitări Samsung pentru curajul arătat.

via Android Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep