HomeFeaturedFocusSony Xperia C5 Ultra prezentat oficial

Sony Xperia C5 Ultra prezentat oficial

Noul terminal prezentat de către japonezii de la Sony poate fi cu lejeritate catalogat ca fiind un phablet (asta datorită ecranului de dimensiuni mari – 6 inchi) țintit către pasionații de selfie-uri (asta datorită camerei foto frontale de 13 megapixeli – autofocus Exmor RS – cu  distanță focală de 22 milimetri și unghi de vizibilitate de 88 de grade, plus un flash dedicat. Telefonul, care se poate potrivi unei mulțimi de consumatori, va deveni disponibil după jumătatea lui august în câteva piețe. Deși nu s-a detaliat, aș băga mâna în foc că vorbim de țări din Asia, lucru care mă cam enervează. Este povestea clasică a majorității producătorilor, cu disponibilitatea unor terminale limitată la piețele din Asia.

xperia-c5-ultra

Din punct de vedere tehnic, telefonul propune, pe lângă pomenitul display LCD IPS de 6 inchi și rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli, 367 ppi), de un chipset Mediatek MT6752 cu procesor octa-core de 1,7 GHz și GPU ARM Mali-T760 MP2, de o memorie RAM de 2 GB, de stocare internă de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD, de o cameră foto principală de 13 megapixeli, la fel ca cea frontală, de un acumulator de 2930 mAh și de un Android 5.0 Lollipop cu skin-ul Sony peste el.

Cred că se poate impune doar combinat cu un preț atractiv. Este exact ceea ce nu prea practică Sony, așa că rămân destul de sceptic în ceea ce privește șansele de izbândă ale acestui terminal. Riscă să rămână doar un alt Xperia care să treacă neobservat și să atragă atenția doar fanilor acestui brand.

via Sony

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep