HomeFeaturedFocusWileyfox: si englezii fac telefoane

Wileyfox: si englezii fac telefoane

Ba chiar mai mult, unul dintre ele pare destul de interesant. Wileyfox a lansat două terminale care lucrează destul de puternic la imaginea de eficiență maximă în ceea ce privește raportul preț/specificații pe care compania britanică vrea să și-o construiască. Unul dintre ele, cel mai potent, pare să reușească destul de bine acest lucru, cel puțin după părerea mea. Este vorba despre Wileyfox Storm, care are și un frate mai mic și mai puțin dotat din punct de vedere tehnic, Wileyfox Swift.

O să începem cu modelul care m-a impresionat mai tare, Storm. Acesta vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție full-HD (1080 x 1920 pixeli), un chipset Snapdragon 615 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, un cuplu interesant de camere foto, cu o principală de 20 de megapixeli și o frontală pentru selfie-uri de 8 megapixeli, abilități dual-SIM și mai ales cu un preț final de 199 de lire, pe care eu îl găsesc destul de atractiv.

wileyfox storm

Wileyfox Swift taie din toate punctele de vedere. Ecranul de 5 inchi și 720p ascunde în spate un chipset Snapdragon 410, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB și un cuplu de camere de 13 și de 5 megapixeli. E drept, taie drastic și din preț, care ajunge astfel la 129 de lire.

Prețurile sunt bune privite prin prisma specificațiilor oferite. Însă chiar și așa, parcă tot sună a exagerare comparația cu OnePlus. Chiar și în ciuda faptului că ambele telefoane rulează Cyanogen OS.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep