HomeFeaturedFocusZvon: Microsoft va lansa in octombrie gama de produse Lumia 940, Xbox...

Zvon: Microsoft va lansa in octombrie gama de produse Lumia 940, Xbox One mini, Band 2 si Surface 4

Cortana rumour

Nici nu știu dacă informația asta poate fi trecută la categoria de zvonuri ci e pur și simplu ceva ce Microsoft ar trebui să facă dacă vrea să rămână pe piața hardware: în octombrie va avea un eveniment de lansare în care va prezenta noile modele Lumia 940, un Xbox One mini fără Blue-ray, Surface 4 și mult așteptatul Band 2.

Conform site-ului chinez WPDang Microsoft ar pregăti un astfel de eveniment în care o să vedem produsele de mai sus. Despre Lumia 940 și 940 XL deja avem ceva informații, nu știm însă design-ul final.

Surface 4, noua tabletă Microsoft ar trebui să vină cu noul procesor Intel Skylake, consola Xbox One Mini ar trebui să fie un produs mai mic (cam 1/3 din actualul One) și fără Blue-ray. Iar despre Band 2 nu știm încă nimic sigur: bănuim că există în producție și că teoretic ar trebui să beneficieze de experiențele pozitive și negative proprii și ale concurenței ca să fie un produs interesant din punct de vedere design și funcționalitate.

Dar toate astea sunt chestii până la urmă normale: piața înaintează și producătorii ce activează în ea trebuie să înainteze și ei pentru că altfel vor fi excluși. Până la noi informații să zicem că Octombrie e momentul în care noua gamă de produse hardware Microsoft va ieși la iveală.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep