HomeFeaturedFocusAsa arata Lumia 950. Lansarea pe 10 octombrie

Asa arata Lumia 950. Lansarea pe 10 octombrie

lumia-950_intro

După ce de dimineață Evan Blass aka @evleaks a făcut un super editorial pe wmpoweruser.com legat de soarta Windows 10 Mobile pe seară ne oferă un leak interesant: o poză a ceea ce pare a fi Lumia 950, unul din smartphone-urile pe care Microsoft le va lansa în curând (pe 10 octombrie dacă este să îl credem până la capăt pe Blass).

Imaginea de mai sus nu este o poză a aparatului real ci este o randare pe calculator așa că prea multe nu se poate spune despre el. Pare că se păstrează carcasa de policarbonat, în culoare albă și că ar fi o versiune pentru operatorul american AT&T.

Din ceea ce știm până acum Lumia 950 va avea un display de 5.2 inch WQHD (1440×2560) OLED, suport pentru Windows Hello, 3GB RAM, 32GB pentru stocare plus microSD card slot, cameră principală de 20MP PureView și una frontală de 5MP Wide-angle cu un CPU hexa-core Snapdragon 808, baterie 3000mAh, Qi wireless charging și USB Type-C.

city-talkman

Până acum, de fiecare dată când s-a vorbit de Lumia 950 și Lumia 950 XL s-a spus că nu trebuie să ne luăm după poze și că aparatele sunt mult mai faine atunci când sunt ținute în mână.

Sunt foarte curios dacă așa este pentru că deocamdată Lumia 950 nu pare să difere foarte mult de Lumia 930 care a fost un smartphone interesant dar nu se poate compara cu iPhone 6s sau Galaxy S6.

via wmpoweruser

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep