HomeFeaturedFocusAsa arata viitorul Microsoft Band 2?

Asa arata viitorul Microsoft Band 2?

Microsoft-Band-2_2

De multă vreme așteptam un leak mai de calitate în care să vedem în sfârșit cum arată Microsoft Band 2. Se pare că acesta a venit azi de la Microsoft Insider.es și ne arată o randare a ceea ce pare a fi următoarea versiunii a brățării Microsoft Band 2, probabil gata de lansare la evenimentul Microsoft de pe 6 octombrie.

Microsoft-Band-2a

Cu toate că păstrează brățara de policarbonat design-ul și aspectul general pare mai bun în comparație cu prima generație Microsoft Band. Există chiar și bordură metalică ce prinde ecranul curbat, similar cu cel de be Samsung Gear Fit.

Din ceea ce am citit până acum nu sunt motive suficiente ca aceste randări să nu fie consideratec cele reale mai ales că surse media (chiar și TheVerge) susțin ideea că următorul Band 2 va veni cu ecran curbat.

Microsoft-Band-2_1

Se poate vedea și că butoanele arată mai bine fiind tot din metal. Cu toate astea nu pot să zic că Band 2 rupe locul și ia fața lui Moto 360 sau Apple Watch.

Band2Port-1000x483

Cârcotind, mi se pare mai degrabă o clonă de Samsung Gear Fit decât un produs interesant care să concureze Apple și Google cel puțin la nivel de design.

Totuși e vorba de un leak. Așteptăm lansarea Microsoft de pe 6 octombrie și povestim atunci mai multe.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep