HomeFeaturedFocusGalaxy J1 Ace, entry level de la Samsung

Galaxy J1 Ace, entry level de la Samsung

Din când în când coreenii vor să arate că nenumăratele lor familii de telefoane au un rost bine definit. Acest lucru se întâmplă prin apariția succesivă a nenumărate terminale Galaxy din serii diferite, fără nicio logică aparentă. Eu sunt convins că nu se întâmplă chiar haotic și că la nivelul managementului Samsung există o strategie complexă. Însă de afară, lucrurile par puțin mai alambicate. Spre exemplu, noul model Galaxy J1 Ace, care a fost listat fără prea mare tam-tam (lucru dealtfel normal pentru un terminal entry-level) pe piața din India.

galaxy j1 box

Trebuie remarcat că vorbim de un telefon de la Samsung care intră sub barierea de preț de 100 dolari (la cursul de schimb actual costă undeva la 95 de dolari), însă, chiar și așa, nu trebuie să avem așteptări foarte mari de la configurația sa, care pare desprinsă din trecutul apropiat, undeva cu vreo 3-4 ani în urmă. Un procesor dual-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 512 MB, o stocare internă de 4 GB, un display de 4,3 inchi (Super AMOLED ce-i drept) și 480 x 800 pixeli, camere foto de 5 și de 2 megapixeli, un acumulator de 1800 mAh și un Android 4.4 KitKat. Cam asta oferă telefonul în cauză, cam puțin chiar și pentru brand-ul Samsung. Există variante mult mai avantajoase pentru utilizatori, mai ales la nivelul pieței din India.

Tocmai de aceea, îmi este absolut indiferent dacă Samsung va decide să îl lanseze și la nivel global sau se va limita să îl păstreze pentru indieni.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep