HomeGames ArenaFIM Speedway Grand Prix 15 anuntat oficial

FIM Speedway Grand Prix 15 anuntat oficial

Techland anunță un joc fără zombies, studioul revenind la vechea sa iubire, Dirt Track. Da, acel motor-sport pentru care toți brăilenii se adună la stadion de câteva ori pe ani să vadă cum un polonez câștigă și face un tur de victorie pe o singură roată, iar un localnic încearcă să îi emuleze performanța doar ca să ia o trântă, există ca joc video.

Practic, există de foarte mult timp ca joc video, Techland producând unul la cam fiecare doi ani, însă din 2011, de când cu Dead Island, au uitat să mai facă unul, până acum. FIM Speedway Grand Prix 15 va fi lansat anul acesta pe PC și console, oferind tuturor experiența autentică de a te învârti pe un oval, virând mereu la stânga.

Dirt Trak, dacă nu știți, este ca un fel de NASCAR, cu motociclete, doar că nu sunt la fel de mulți participanți, pentru că atunci accidentele ar fi cu adevărat terifiante.

FIM Speedway Grand Prix 15 nu are o dată mai exactă de lansare, dar va sosi până la sfârșitul anului. Am dubii mari că există mare interes pentru el, dar a trebuit să scriu știrea asta doar pentru povestea de la început care s-a întâmplat în realitate.

Material preluat de pe Games Arena.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep