HomeFeaturedFocusHTC Butterfly 3 ramane in Asia

HTC Butterfly 3 ramane in Asia

S-a entuziasmat lumea ieri, după anunțurile făcute de HTC, pe motiv că, în sfârșit, modelul Butterfly, dedicat de atâta vreme pieței din Japonia, va ieși la plimbare și va deveni disponibil pe mai multe piețe. Însă entuziasmul a fost de scurtă durată, se pare că acele piețe pe care se va găsi HTC Butterfly 3 sunt cele din… Taiwan! Și atât! Este o decizie destul de ciudată (asta dacă va rămâne în picioare așa cum se speculează), pentru că telefonul pare destul de promițător, lucru care, de altfel, a și justificat bucuria inițială a fanilor seriei.

Un smartphone cu ecran QHD de 5,2 inchi (1440 x 2560 pixeli, 565 ppi densitate), cu memorie RAM de 3 GB, motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu procesor octa-core, cu stocare internă de 32 GB, un Duo Camera de 20 de megapixeli pe spate și o frontală de 13 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri, cu acumulator de 2700 mAh (aici chiar nu este nimic special), dar mai ales cu certificare IP57 pentru rezistența la praf și apă, este un motiv de bucurie.

Iar faptul că producătorul său, care ar trebui să speculeze orice oportunitate de a stopa declinul, nu vrea să îl lanseze în afara acestor piețe asiatice, este un motiv suficient de tristețe. Poate că, sensibilizați de dezamăgirea noastră, a pasionaților de terminale smart, se vor mai gândi și își vor schimba decizia.

Pe de altă parte însă, este normală decizia celor de la HTC, care au lansat update-ul de One M9+ sau One M9 Supreme Camera Edition și care se va găsi la nivel global. Taiwanezii încearcă să nu ăși canibalizeze singuri produsele.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep