HomeFeaturedFocusiPhone 6s si 6s Plus la precomanda... la Goldgenie

iPhone 6s si 6s Plus la precomanda… la Goldgenie

Da, ați ghicit, este vorba despre niște versiuni înnobilate cu metale prețioase, pietre mai mult sau mai puțin scumpe (unde limita de jos este dată de Swarovski) sau piele de animale exotice (cel puțin în industria pielăritului, că nu cred că un crocodil este tocmai exotic). Autorii acestor opere meșteșugărești sunt cei de la Goldgenie, renumiți pentru apetitul lor de a transforma orice dispozitiv într-un exponent al opulenței de prost gust. Dar deh, cine sunt eu să îi judec pe ei și pe clienții lor. Până la urmă au marele merit de a aduce la îndemâna consumatorilor, în premieră probabil, precomenzile celor mai așteptate dispozitive ale momentului, viitoarele terminale de la Apple.

Nu mai contează prețurile exagerate, consumatorii Apple sunt oricum obișnuiți cu ele. Că încep de la aproximativ 2500 de lire (fără TVA) și se duc lejer la peste 10.000 de lire, e cam tot aia pentru împătimiții obiectelor aurii. Că de multe ori versiunea Plus, care în teorie absoarbe mai multe pietre Swarovski, este mai ieftină decât standardul, este iarăși un detaliu de care nu are rost să ne împiedicăm.

Aș fi fost curios să aflu când se pot ele livra, dar acest aspect esteîncă unul necunoscut! Eram curios dacă Goldgenie are puterea de a accesa produsele cu mult timp înainte de prezentarea lor oficială.

via Goldgenie

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep