HomeFeaturedFocusWindows 10 Build 10547 ajunge pe PC-urile Insiderilor. Afla ce e nou!

Windows 10 Build 10547 ajunge pe PC-urile Insiderilor. Afla ce e nou!

w10

Astă seară Microsoft a mai dat drumul la un build de Windows 10 pentru PC către utilizatorii aflați în programul Windows Insider. Odată cu acest build vin și o grămadă de update-uri pentru aplicațiile din Windows 10, incluzând aici Photos, Xbox, Groove music, Mail și Calendar plus Maps.

De la jumătatea lunii August nu a mai venit niciun build de Windows 10 Insider Preview și decizia Microsoft de a continua sau nu acest program pare încă neclară.

Ce e nou în Windows 10 Insider Preview build 10547?

1. Posibilitatea de a adăuga tile-uri pe a patra coloană în meniul START.

2. Îmbunătățiri pentru cei ce folosesc Windows 10 pe tabletă atât la introducerea textului cât și la modul în care aplicațiile sunt automat redimensionate pe ecran.

3. Preview pentru Object RTC application programming interface în Edge. Object RTC permite comunicarea în timp real cu elemente video și audio direct din browser fără să mai fie nevoie de plugin-uri extra.

4. Sunt remediate mai multe probleme legate de căutare, Action Center, compatibilitatea cu cip-urile audio Realtek, modul de funcționare al Cortana cu conturile făcute local

Și ca tabloul să fie complet, pentru că discutăm totuși de o versiune de test, avem și mai multe probleme cunoscute. Detaliile complete sunt publicate pe blog-ul Microsoft și le puteți consulta urmând link-ul de aici.

Ce vreau să mai adaug este că noul Mail vine cu Inbox unificat, atât pe Windows 10 pe PC cât și pentru versiunea de smartphone.

Deci dacă sunteți încă Insideri pentru Windows 10 de PC dați drumul la download și jucați-vă cu noua versiune. La mine deja se descarcă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. @Florin
    Nu prea inteleg intrebarea ta: daca ai acum Enterprise atunci vei putea activa cu o licenta Enterprise. Daca nu vei avea una de acest tip, atunci nu poti activa pe instalarea curenta asa ca va trebui sa faci o instalare noua cu kit-ul asociat licentei pe care ai cumparat-o.

    • OK,si daca achizitionez Licenta Enterprise si din diferite motive voi fi nevoit sa reinstalez Windows’ul pe PC,pierd licenta??? Adika cand va trebui sa reintroduc din nou Licenta,o voi putea face fara probleme? Nu imi va aparea mesajul ca aceea licenta a fost folosita deja/activata deja de catre altcineva ???

  2. si la mine tocmai ce a luat sfarsit instalarea,acum urmeaza Restart 🙂
    intrebarea mea este defapt alta,eu folosesc Windows 10 Enterprise,dar pana la sfarsitul acestui An sunt decis sa cumpar Licenta Windows 10,insa nici in momentul de fata nu stiu ce Licenta sa cumpar,adika daca vreau sa reinstalez Windows’ul pierd Licenta? Un Ajutor din partea voastra ar fi de mare ajutor. Multumesc!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep