HomeFeaturedFocusMotorola a prezentat oficial noul Moto 360

Motorola a prezentat oficial noul Moto 360

Mai corect ar fi spus noile ceasuri inteligente Moto 360, pentru că vorbim de vreo trei versiuni. Cu o moștenire destul de grea în spate, dată de succesul primul smartwatch realizat de Motorola, noul Moto 360 vine în două variante de dimensiune, unul de aceeași mărime ca predecesorul său (46 milimetri) și unul ceva mai mic, de 42 de milimetri. Însă, spre deosebire de Asus și al său ZenWatch 2, Motorola nu se sfiește să dedice ceasul și părții feminine (doar cel de dimensiune mai mică) și să îl asezoneze cu o serie de curele, culori și brățări dedicate. În total, se pot face peste 300 de combinații de culori și materiale pentru curele/brățări. Pe lângă acestea, vine și Moto 360 Sport, dedicat, așa cum îl trădează numele, celor pasionați de activitățile sportive.

Acesta din urmă vine cu o curea de cauciuc/silicon, material care protejează si ceasul, înglobează un GPS pentru o mai bună analiză a activităților sportive, poate fi scufundat în apă (până la 30 de minute și 1 metru adâncime) și are un ecran cu AnyLight care oferă o mai bună vizibilitate și în condiții de lumină puternică.

Moto-360-Sport

Hardware-ul este același în cazul celor trei produse, cu excepția ecranului, care poate fi, în funcție de dimensiune, de 1,56 inchi (rezoluţie 360 x 330 pixeli) sau 1,37 inchi (rezoluţie 360 x 325 pixeli). Este vorba despre un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 512 MB și o capacitate de stocare internă de 4 GB. Prețurile vor varia de la 300 de dolari până la 430 dolari, în funcție de model. Sunt prețuri valabile pentru Statele Unite, acolo unde ceasul va deveni disponibil la mijlocul lunii.

via Wired

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep