HomeFeaturedFocusSpecificatii Lenovo Vibe P1 si P1m

Specificatii Lenovo Vibe P1 si P1m

Pe lângă Vibe S1 despre care am vorbit mai devreme, pe lângă două tablete noi din seria Yoga, Tab 3 8 și Tab 3 10, despre care nu prea merită să vorbim, pentru că par nedemne prin specificațiile afișate de numele seriei din care fac parte, pe lângă Lenovo Phab Plus, despre care am vorbit cu ocazia prezentării sale oficiale și care a venit și cu o versiune Phab simplă, Lenovo a mai avut în standul de la IFA încă două terminale. Este vorba despre Vibe P1 și Vibe P1m, ale căror configurații le vom trece în cele ce urmează în revistă, pentru simplu motiv că există șanse, mici, ce-i drept, să le vedem și pe meleaguri mai europene.

Lenovo Vibe P1 vine cu un display IPS LCD de 5,5 inchi și rezoluție 1080p, care ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una pentru selfie-uri de 5 megapixeli și un acumulator generos, de 5000 mAh. Sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop și ar mai merita remarcat microSD-ul care suportă până la 128 GB. De luna viitoare acest telefon va putea fi găsit la un preț de aproximativ 279 dolari. Destul de corect, dacă este valabil și pentru Europa, destul de aspru dacă se va transforma in euro la un curs misterios atunci când se va apropia de țara noastră.

lenovo vibe p1m

Vibe P1m este fratele mai mic și mai sărman, cu un preț pe măsură însă, doar 159 dolari. De acești bani primim un ecran de 5 inchi, surprinzător tot fullHD, un chipset MediaTek MT6735P cu procesor quad-core de 1 GHz, asezonat destul de ciudat cu o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă este de 16 GB, camerele de 8 și de 5 megpixeli, acumulatorul are capacitatea de 4000 mAh și, ca funcții aparte, putem remarca rezistența la stropire/ploaie. Sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop, iar disponibilitatea ceva mai rapidă, la mijlocul acestei luni.

Dacă nu ar fi acest procesor, am avea un terminal destul de interesant din perspectiva raportului preț/specificații. Însă chipsetul îi va pune pe mulți pe gânduri.

via Android Authority

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep