HomeFeaturedFocusApple continua sa lanseze software netestat/neterminat: inca un update de iOS 9...

Apple continua sa lanseze software netestat/neterminat: inca un update de iOS 9 (9.0.2)

iphone_6_plus_front_thumb800

A trecut o săptămână de când ați pus update-ul de iOS 9.0.1, venit și el aproape imediat după lansarea de iOS 9? Nu-i nimic, mai puneți acum și iOS 9.0.2 că fanii Apple au avut treabă și au făcut ei, pe banii lor, ceea ce trebuia să facă Apple. Vi se pare cunoscut?

Normal, că și anul trecut Apple a făcut același lucru iar după cum văd și Microsoft funcționează cam pe același principiu: de ce să ne batem noi capul și că cheltuim bani testând propriul software? Lasă că îl dăm în piață și fac utilizatorii teste și mai bune și nici nu ne costă nimic.
O fi noua filozofie în dezvoltarea Agile de software?
Azi Apple a dat drumul la iOS 9.0.2 iar în lista de schimbări apar chestii chiar hilare, de exemplu un bug ce activează aiurea conexiunea de date, iMessage are încă probleme, rotirea aiurea a ecranului etc.
Update-ul are doar 62,1 MB, ceva mai mare decât iOS 9.0.1 care a fost de 34,1 MB.
Acum depinde de voi dacă vreți să îl puneți sau nu.
Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Daca las cumva Androidul vreo 2-3 zile nefolosit si deconectat de la net, la repornire am sigur macar 100-150 MB in actualizari. Asa cum am zis in review-ul de Galaxy S6 Edge+, jumatate din traficul de date de pe Android e facut doar de update-uri.
    Asta ne arata cat de buni sunt cei ce scriu aplicatiile respective …

    Revenind la iOS, cred ca la Apple e clara strategia: ship it! Si se ocupa utilizatorii de testare, ei oricum sunt fanboys si nu se supara.

    • Din ceea ce am înțeles eu aplicațiile pentru iOS trebuie să fie aprobate ori de câte ori vin cu un nou update pe când la Android e ca un sat fără câini, faci câte update-uri vrei și nu te verifică nimeni.

  2. Aplicaţiile serioase nu au două actualizări pe zi decât dacă e ceva serios buşit. Nu am avut, din fericire, vreo problemă cu actualizări succesive la aplicaţii, le fac mereu imediat cum apar. De cele mai multe ori citesc notele, dacă există.

  3. În ziua de astăzi toți fac la fel pentru că utilizatorii sunt cei mai buni beta-testeri.

    Dar să vezi cum e să primești 2-3 actualizări într-o singură zi pentru aceeași aplicație de Android… te-apucă îndoiala… și nu mai știi dacă e actualizare nouă sau pur și simplu ai sărit tu peste.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep