HomeFeaturedFocusCat de buna este camera de pe iPhone 6s

Cat de buna este camera de pe iPhone 6s

Până la un test concludent care să ne lămurească asupra acestui aspect, avem doar opinia celor de la DxOMark, care se recomandă ca “the reference for image quality”, specializați, printre altele, în testarea și clasarea camerelor foto de pe telefoanele smart. Nu sunt sub nicio formă adeptul benchmark-urilor și al rezultatelor care vin sub forma unor cifre seci și a unor clasamente, prefer oricând rezultatul finit, în cazul nostru fotografia, pentru a aprecia cât este de bună sau de rea este camera de pe iPhone 6s.

De aceea nici nu o să comentez prea mult pe marginea top-ului realizat de DxOMark, conform căruia camera de pe iPhone 6s este la fel ca cea de pe iPhone 6 și puțin cam în urma unor camere de pe telefoanele Android de top. Tratați-o doar ca pe o informație simplă, deocamdată este tot ce avem și țineți cont de recomandarea mea de a lua contact cu dispozitivul (și cu fotografiile realizate de acesta) pentru a aprecia cât este de bun. Benchmark-urile nu au cum să replice condițiile particulare în care folosește fiecare utilizator un terminal.

iphone 6s camera

Scores

via DxOMark

2 COMENTARII

  1. @MIhai
    Pe de alta parte degeaba niste teste foarte obeictive, ce analizeaza toate aspectele legate de fotografie, spun ca modelul X e cel mai bun, daca nimeni nu stie sa il foloseasca. E ca si cum ai da o camera foto profi unui incepator – el pune pe auto, nu iese ce ii trebuie, e dezamagit.

    Eu zic ca e foarte bine sa fie si astfel de teste ca lumea sa vada cu adevarat unde e valoarea. Ca aIfon e sau nu acolo, e irelevant la final. Cati se asteptau sa fie un Sony pe primul loc? Pe de alta parte nu e niciun Lumia (inca), model ce a dat oarecum startul in directia introducerii unor camere foto de calitate pe smartphone.

  2. Dacă apărea că ultimul iPhone e în top, atunci nu mai comenta nimeni. Cred că datele lor se bazează pe măsurarea unor indici pe care noi nu îi putem vedea cu ochiul liber. Nu strică o părere din asta obiectivă. Când benchmark-urile au spus că iPhone e cel mai rapid nu a comentat nimeni, a părut normal. Oricum utilizatorii fac poze cu modul Automat (nu e ca şi cum pe iPhone ai acces la setări ca în aplicaţia lui LG V10).

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep