HomeFeaturedFocusEnjoy 5, un nou terminal de la Huawei

Enjoy 5, un nou terminal de la Huawei

Chinezii lansează un nou terminal, destul de atractiv, însă cu șanse destul de scăzute de a cunoaște o disponibilitate globală. Chiar și așa, Huawei Enjoy 5 merită evidențiat pentru un raport preț/specificații destul de competitiv și atractiv, doar-doar va fi luat de exemplu de vreun brand autohton (deh, ce să fac, visez și eu cu ochii deschiși). Haideți să vedem ce are de oferit din punct de vedere tehnic acest terminal care are un preț de vânzare în China de aproximativ 150 dolari.

În mod total atipic, o să încep cu acumulatorul de 4000 mAh, unul dintre principalele argumente tehnice aduse de Enjoy 5, care ar trebui să îi asigure o autonomie peste medie. Numele terminalului vine de la diagonala ecranului, de 5 inchi, rezoluție HD (720 x 1280 pixeli, densitate 294 pixeli). În spatele acestui display se ascunde un chipset MediaTek MT6735, cu procesor quad-core și GPU Mali-T720. Memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB (se poate extinde prin microSD cu încă 128 GB), camerele foto sunt de 13 și de 5 megapixeli, iar sistemul de operare un Android 5.1 Lollipop.

Mai merită notate abilitățile dual-SIM, conectivitatea LTE dar mai ales faptul că, în ciuda acumulatorului de capacitate mare, Huawei Enjoy 5 cântărește doar 160 de grame. Din păcate, tot entuziasmul pălește în fața strategiei comerciale aleasă de producătorul chinez pentru acest model, care se limitează doar la țara natală.

via PhoneRadar

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep