HomeEvenimenteLansarea HTC One A9 Aero: unde se poate urmari stream-ul video

Lansarea HTC One A9 Aero: unde se poate urmari stream-ul video

htc_one_a9_launch_live

Ne mai despart mai puțin de 24 de ore până la lansarea HTC de mâine unde probabil că vom face cunoștință cu modelul de smartphone One A9 Aero. Din păcate pentru companie, știm deja multe lucruri despre el ceea ce dă foarte puțin loc de manevră oficialilor HTC pentru evenimentul de mâine.

Sub deviza ”Be brilliant” ne așteptăm să vedem un smartphone metalic, ce aduce un cititor de amprentă și Android 6 Marshmallow pe seria de produse HTC. Din acest punct de vedere este o premieră pe care vă invit să o urmărim împreună mâine, de la ora 19:00 a României pe site-ul oficial al taiwanezilor urmând link-ul de aici.

htc-one-a9-launch-live_thumb800

 

Evenimentul de lansare va fi transmis în direct de la New York începând cu ora locală 12:00, adică 19:00 a României. Mulți așteptau ca One A9 să fie un nou flagship cu specificații peste cele ale lui One M9. HTC a decis în schimb să îl facă un produs pentru zona de mijloc, cu aspect și comportament similar iPhone 6, care dacă e adus la un preț corect va fi exact produsul necesar ca să relanseze HTC la nivel mondial.

Și șanse sunt să fie așa: One A9 Aero ar trebui să vină la un preț mai mic (semnificativ!) decât M9 și cu o cameră mult mai bună. La care adăugăm Sense și BlinkFeed plus Marshmallow, carcasă metalică și cititor de amprentă o să avem un produs interesant. Amintiți-vă că nu specificațiile hardware sunt cheia succesului unui produs ci modul în care el funcționează în viața reală – aici cred că exemplul M9 este cel mai elocvent: cu o cameră cu stabilizare optică, de calitate mai bună și un cipset care să nu se încălzească așa de tare, M9 ar fi fost altundeva acum.

De asta One A9 vine cu un display de 5 inci Full HD screen, cameră de 13 MP și CPU Qualcomm Snapdragon 617.

Sunt foarte curios cum funcționează și cum fotografiază acest smartphone.

Și să nu uităm un lucru: e posibil ca HTC să mai aibă și altceva de anunțat mâine cu toate că istoria ultimilor ani ne-a arătat că HTC nu poate ține un secret până la final. Rămâne să vedem mâine de la ora 19:00. Vă aștept pe Twitter la o discuție interesantă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep