HomeFeaturedFocusPutinphone, un iPhone 6s de la Caviar

Putinphone, un iPhone 6s de la Caviar

Băi, oricât aș încerca (deși recunosc că nu prea m-am chinuit), la așa ceva nu ai cum să rămâi serios. Există un iPhone 6s customizat de rușii de la Caviar (cunoscuți pentru faptul că fac tunning pe dispozitive de serie pentru a se adresa unor persoane care se cred mai cu moț și tocmai de aceea sunt dispuse să plătească mult pentru acest lucru), care se numește Putinphone! Da, nu e glumă, deși îmi vine să râd.

Și ăsta este de-abia începutul! Fața lui Putin, din aur masiv, este încrustată pe spatele telefonului, lângă o plăcuță cu ceva mesaj patriotic pentru potențialii clienți. Însă mesajul adevărat este dat de clipul de promovare al acestui produs, care pare demn de cascadorii râsului. Luați de aici, vorbim după!

Dacă v-a trecut puțin durerea de burtă și începeți să vă gândiți serios cum să combini un brand american cu fața unui președinte rus, cine poate să fie în aceeași măsură fanul acestor două concepte, vin cu o nouă pastilă de râs. Cum credeți că se numește acest produs pe lângă care reclamele la Digi cu Belgravistanul sunt glume proaste? Caviar Ti Gold Supremo Putin «Anniversario Edizione 63». Vor fi doar 63 de bucăți, o serie limitată la vârsta președintelui rus. Vă dați seama că ceva similar pentru Iliescu, ar da puțin peste cap fluxul de producție din fabricile Apple?

19_2762tigold_photo2

Cine dorește un asemenea dispozitiv, trebuie să dea cam 3000 de euro pe el. Eu cred că merită, dacă vreodată ajungi la masă cu personajul de pe telefon, sunt sigur că i-ai intrat la inimă dacă pui pe masă un Supremo Anniversario.

Încă nu îmi vine să cred că este posibil așa ceva. Vă las pe voi să vă imaginați o replică de-a lui Obama pe măsura Putinphone-ului.

via Caviar

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep