HomeFeaturedFocusHuawei Watch ajunge oficial in Romania

Huawei Watch ajunge oficial in Romania

Huawei Romania a prezentat oficial smartwatch-ul cu Android Wear, unul dintre cele mai elegante ceasuri smart ale momentului. Pentru a sublinia faptul că vorbim in primul rând despre un accesoriu vestimentar și de-abia în al doilea rând despre un gadget, lansarea a avut loc într-un cadru fashion, concomitent cu anunțarea unei colecții de bijuterii contemporane.

Cu această ocazie am aflat și un preț de vânzare propus de Huawei partenerilor autorizați, preț ce va fi de 399 euro. Vânzarea va începe undeva la sfârșitul lunii noiembrie. Huawei Watch este primul smartwatch din familia dispozitivelor portabile Huawei și primul ceas de pe piață ce demonstrează că tehnologia ar trebui să țină pasul cu moda.

“Românii sunt familiarizați cu cele mai noi tehnologii și vor să le utilizeze cât mai repede. Acesta e și motivul pentru care unul dintre cele mai elegante și performante smartwatch-uri existente pe piață, Huawei Watch, a ajuns în România în scurtă vreme de la lansarea oficială, din cadrul IFA. Considerăm că Huawei Watch ilustrează perfect standardele ridicate pe care compania Huawei le setează în industrie și suntem încrezători că acest produs va avea succes pe plan local.” a declarat Sorina Măcărescu, Country Manager Huawei Devices Romania.

Ceasul îmi place, prima impresie este una pozitivă. Cât de curând vom reveni și cu un feedback mai detaliat, cu ocazia testării produsului. Până atunci însă, putem dezbate pe marginea prețului, mai ales că unul dintre competitorii direcți, Vector Watch, vine la un preț similar. Vi se pare un preț prea mare, cel de 400 euro, pentru un astfel de accesoriu/dispozitiv?

huawei watch vs vector watch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep