HomeFeaturedFocusMirosoft prezinta Surface Pro 4: cea mai buna tableta a momentului

Mirosoft prezinta Surface Pro 4: cea mai buna tableta a momentului

33

În cadrul conferinței de astăzi Microsoft a lansat tableta Surface Pro 4, mai bună în toate aspectele decât predecesoarea sa. Cu un preț începând de la 899 USD și posibilitatea de precomandă din 7 octombrie, Surface Pro va ajunge pe piață din 26 octombrie.

34

Pe scurt, dacă e să parafrazăm Surface Pro 4 cu un citat deja celebru, ”e același produs în care e schimbat totul”. Adică Surface Pro 4 e mai subțire (doar 8,4 mm și asta pentru că a fost nevoie să fie păstrat portul USB 3.0 ce nu poate fi făcut mai subțire) decât Surface Pro 3, are o performanță cu 30% mai bună decât prima generație de Surface Pro 3, vine cu opțiuni de configurare de 16 GB RAM și până la 1 TB pentru stocare, plus o nouă tastatură cu cititor pentru amprentă și touchpad mai mare.

44

Totodată Surface Pro 4,construită în jurul tehnologiei Intel, are un display mai mare (acum 12.3 inci) și după cum spune Microsoft e cu 50% mai rapidă decât MacBook Air.

39

Și poate ca să ofere replică Apple, Microsoft a construit noul Surface Pen mai agil (ce poate simți 1024 de diferențe de niveluri de presiune), cu gumă (pen eraser) în partea superioară și o varietate de opțiuni pentru vârf în ideea că pentru diverse utilizări oamenii vor avea nevoie de diferite tipuri de … peniță?

Pentru că da, oamenii încă știu să scrie și vor să facă asta.

38

Surface Pro 4 păstrează design-ul variantei precedente Surface Pro 3 și în momentul de față e cea mai bună opțiune pentru mobilitate: o super tabletă orientată către productivitate și un super laptop. Microsoft a reușit să inventeze o categorie de produse: tableta pentru productivitate și prin urmare Apple și Google s-au grăbit să îi copieze exemplul cu iPad Pro și Pixel C.

ms4_2040.0

Și să nu uit: noul Surface Pen poate să fie atașat magnetic pe una din părțile Surface Pro 4.

40

La lansarea de astăzi am văzut exact ceea ce mă așteptam: un produs mai finisat decât prima versiune, care rezolvă neajunsurile din Surface Pro 3 aducând sporul necesar de viteză, finețe și utilitate.

După ceea ce am văzut azi și luând în considerare direcția în care merge piața, Surface Pro 4 va fi următorul meu laptop/tabletă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep