HomeFeaturedFocusUn nou leak confirma asemanarea izbotoare cu un iPhone a lui HTC...

Un nou leak confirma asemanarea izbotoare cu un iPhone a lui HTC One A9 (Aero)

a9 leak

Pe 20 octombrie HTC va prezenta primul său aparat cu Android Marshmallow, adică HTC One A9 (Aero) aparatul pe care mulți îl așteptau drept un concurent direct pentru Galaxy S6 Edge (Plus) sau iPhone 6S. Ar fi trebuit să fie un succesor de One M9 care să repare elementele primului ce nu au fost bine primite de piață: camera foto și încălzirea excesivă. Datorită @OnLeaks avem câteva poze mai detaliate cu modelul A9 și ne confirmă asemănarea izbitoare cu iPhone-ul și prezența unui buton ce poate să fie senzorul de amprentă.

Cel mai probabil imaginile reprezintă un model ”dummy” al produsului, folosit probabil pentru expunerea în magazinele operatorilor.

a9_leak_2

 

 

One A9 folosește tot o carcasă unibody din aluminiu, frumos finisată, la fel ca cea de pe One M9. Vedem destul de bine și slot-urile pentru SIM și microSD.

a9_leak_3

Din păcate pentru fanii HTC sistemul Boom Sound cu două difuzoare poziționate pe fața aparatului nu mai există. În schimb e preluat designul Apple cu difuzorul pus în bordura aparatului, în partea de jos.

Și locul camerei foto principale se vede destul de bine în imaginea de mai sus. Dacă zvonurile sunt adevărate atunci o să fie vorba despre o cameră mult mai performantă decât cea de pe One M9, inclusiv cu sistem de stabilizare optică.

a9_leak_4

Știm deja că specificațiile hardware nu sunt chiar de TOP, plasând One A9 în zona de mijloc. Dar dacă camera foto este una reușită, autonomia bună, prețul, construcția metalică și asemănarea cu iPhone-ul s-ar putea să fie exact elementele care să îl facă atractiv pentru piață.

O să vedem pe 20 octombrie. Poate tot atunci aflăm și când o să îl vedem în România!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep