HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview (PC/Tablet) build 10576 a fost lansat aseara

Windows 10 Insider Preview (PC/Tablet) build 10576 a fost lansat aseara

edge-cast

De bine ce v-am spus că Windows 10 Mobile Insider Preview build 10581 pentru smartphone e gata de download, vin să să aduc la cunoștință și că un nou build de Windows 10 pentru PC e lansat în Fast Ring și poate să fie instalat de Windows Insiders.

Cea mai importantă chestie pe care o aduce build-ul 10576 este posibilitatea de a face streaming direct din browser-ul Microsoft Edge pe orice display compatibil DLNA sau Mirracast. Înseamnă că de acum puteți să folosiți PC-ul pentru a vizualiza filme de pe YouTube (sau oricare serviciu similar) direct pe televizoul DLNA sau chiar să redați fluxul de poze de pe Facebook. Nu se aplică pentru acel tip de conținut care este protejat (Netflix de exemplu). Cu treaba asta Microsoft aduce gratis pe PC o bucată din funcționalitatea Chromecast și a aparatelor similare.

A doua chestie este extinderea Cortana în interiorul PDF-urilor deschise prin Edge: puteți selecta textul din PDF și apoi prin clic dreapta să întrebați Cortana ce poate să vă spună despre el.

În plus mai vin ceva remedii pentru problemele din build-urile anterioare și o aplicație Xbox pentru Windows 10 care se poate integra cu Facebook și să aducă conturile prietenilor cu care vă jucați online. Și facilitatea nested virtualization a primit câteva îmbunătățiri.

070715_PC_friendslist-09-092-1024x576

Și cum nu se poate fără, mai sunt și probleme: preluarea apelurilor și SMS-urilor de pe telefon via Cortana, merge doar de la acest build.

Încă nu am apucat să instalez acest build pe PC să vă spun cum merge, dar din ce am citit nu e nimic care să vă oprească să faceți upgrade-ul.

Mai multe detalii despre Windows 10 Insider Preview build 10576 de PC găsiți pe site-ul Microsoft.

 

 

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Am facut un test de viteza cu un sit din Japonia. Se incarca mult mai repede(desktop, telefon) decat Mobzine.ro
    Dupa cum zicea “Porta catre Micutul, CEVA AL DRACULUI SE INTAMPLA “.
    E cel mai lent, nu poti face nimic ???

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep