HomeFeaturedFocusA iesit aplicatia Jawbone UP de Windows Phone, nu functioneaza cu bratarile...

A iesit aplicatia Jawbone UP de Windows Phone, nu functioneaza cu bratarile UP

JawboneUP Windows MObile 10

Înainte să ziceți ”WOW! În sfârșit a venit” trebuie să știți un lucru: aplicația e bine ascunsă în Windows Store, nu poate fi intalată de toată lumea și nici nu se poate conecta la brățările Jawbone UP 2,3, 24. etc. Și din păcate nu merge încă și pe Windows 10 Mobile.

Atunci care e rostul ei? Deocamdată poate prelua datele de la senzorul de mișcare de pe smartphone-urile Windows Phone și să le prezinte sub forma activității fizice. Se face prin intermediul Smart Coach și vă poate ghida și pentru anumite tipuri de exerciții.

Eu sunt foarte bucuros că Jawbone face în sfârșit un pas către Windows Mobile, voi putea să mă folosesc de Jawbone UP24 pe Lumia 1520 (sper și pe 950 în curând). Iar dacă la lista aplicațiilor importante de care aveam nevoie mai adaug acum și Jawbone UP și M@bileBanking de la Unicredit atunci viitorul sună bine!

Pentru cine vrea să folosească deja aplicația Jawbone de Windows Phone, link-ul de download din Windows Store pentru Jawbone UP este acesta. Sper să vă meargă!

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep