HomeFeaturedFocusAplicatia Vector Watch de Android primeste update-ul la versiunea 1.0 si aduce...

Aplicatia Vector Watch de Android primeste update-ul la versiunea 1.0 si aduce un upgrade semnificativ de firmware

Vector Watch Luna

Dacă aveți un ceas inteligent Vector atunci nu mai stați pe gânduri și apucați-vă să instalați noua aplicație Vector Watch din Play Store (poate fi descărcată de aici) pentru că aduce chestii noi la nivel de funcționalitate și un upgrade de firmware pentru ceas.

Screenshot_20151107-202642Screenshot_20151107-202718

Recomandarea mea este să faceți rapid update-ul pentru aplicația de Vector Watch de Android (și/sau iOS, Windows Phone) și apoi să vă alocați 10 minute pentru a finaliza upgrade-ul de firmware pentru ceas. În primul rând noul firmware vine cu un algoritm mai eficient de măsurare pentru pași plus un nou bootloader și alte câteva optimizări/finisări.

După upgrade ceasul ar trebui să funcționeze mai bine, cel puțin pe zona de monitorizare a activității fizice.

Aplicația în sine a primit câteva fețe noi pentru ceas (skin-uri): Classic Sub și Linear, Torsion Light.

Screenshot_20151107-202659Screenshot_20151107-202649

Procesul de upgrade nu e dificil: după ce e instalată versiunea 1.0 a Vector Watch pe telefon o să vi se propună instalarea noului firmware pe ceas. E un proces în doi pași la care ar fi bine să fiți atenți și să nu întrerupeți activitatea aplicației. La mine a funcționat excelent fără să intervin cu nimic.

Din acest moment am noul firmware pe ceas așa că mă pot apuca de testat mai intens, inclusiv pe Windows Phone așa cum am promis.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. @chrysmon
    Am testat o bucata si cu aplicatia de Windows Phone 8.1. Are interfata similara cu cele de pe Android/iOS si functii incluse, doar ca ele nu functioneaza complet. Merge sa pui elementele de stream in skin-ul ceasului (temperatura, pasi, notificari de agenda etc.). in schimb cu actualul firmware si actuala versiune de aplicatie de Windows Phone 8.1 notificarile legate de email, Facebook, Twitter sau oricare altele nu merg.

    Sunt in contact cu echipa Vector si fac teste pentru ei, deocamdata pe Windows Phone utilitatea solutiei e undeva la 60%. Am inteles ca lucrurile astea se vor schimba intr-un viitor apropiat, moment in care o sa fac si eu review-ul de ceas asa cum trebuie, nu cum ai avut poate ocazia sa citesti zilele astea prin mediul online romanesc.

  2. Buna,

    Spune-mi te rog, daca ai folosit ceasul impreuna cu un telefon Windows, aplicatia este aceeasi cu cele de pe iOS si Android? Ai toate functiile, cum ar fi de exemplu instiintarea pentru un nou email?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep