HomeEvenimenteCONCURS: Castiga un smartphone LG G4!

CONCURS: Castiga un smartphone LG G4!

Prin amabilitatea celor de la LG România, modelul LG G4 care se află în teste la noi se va duce la finalul perioadei de testare înspre un fericit cititor de-al nostru. Telefonul, care are câteva argumente interesante în fața competiției, este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. O astfel de carcasă din piele are și telefonul nostru, pe lângă versiunea standard, din plastic.

Pentru a putea participa la acest concurs, este nevoie să fiți fanul paginii de Facebook Mobzine România, să dați share la postul de Facebook care anunță concursul și să ne răspundeți printr-un comentariu pe site, la articolul de față, la o întrebare simplă, al cărei răspuns poate fi găsit aici: care este premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4?

Concursul durează până pe 2 decembrie 2015 (ora 23:59), iar câștigătorul său, desemnat prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site până pe 5 decembrie 2015. Atenție! Câștigătorul își va confirma datele personale pentru recepția premiului obligatoriu de la adresa de mail folosită pentru comentariul (răspunsul la întrebare).

Mult succes tuturor participanților!

1185 COMENTARII

  1. Noutatea camerei e Manual Shooting Mode si deschiderea foarte mare a datorata diafragmei de f/1.8

  2. Noutatea camerei e Manual Shooting Mode si deschiderea foarte mare a datorata diafragmei de f/1.8

  3. Noutatea camerei e Manual Shooting Mode si deschiderea foarte mare a datorata diafragmei de f/1.8

  4. Noutatea camerei e Manual Shooting Mode si deschiderea foarte mare a datorata diafragmei de f/1.8

  5. Noutatea camerei e Manual Shooting Mode si deschiderea foarte mare a datorata diafragmei de f/1.8

  6. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este obiectivul cu deschidere f/1.8 si optiunea de control manual care poate inlocui Auto Mode.

  7. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, in genul camerelor foto dedicate de tip DSLR, dar fara sa egaleze performantele acestora din urma, precum si suport pentru salvarea pozelor in format brut RAW DNG.

  8. Noutate la camera lui LG G4 este Controlul manual avansat pentru realizarea fotografiilor si deschiderea lentilei de f/1.8.

  9. Elementele de noutate la camera lui LG G4 sunt Controlul manual avansat pentru realizarea fotografiilor si deschiderea lentilei de f/1.8.

  10. LG G4 este dotat cu o cameră excelentă cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  11. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansatet realizarea pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto. Pe scurt, este primul telefon care ar putea inlocui o camera digitala ( cu exceptia DSLR)…dar ramane inedita din acest punct de vedere.

  12. Este primul model de Smartphone LG.G4, cu o camera excelenta, setarile avansate, de control manual.

  13. LG G4 aduce ca noutate a camerei foto, modul manual de realizare a fotografiilor si deschiderea lentilei de f/1.8.

  14. Elementele de noutate la camera lui LG G4 sunt modul manual de realizare a fotografiilor si deschiderea lentilei de f/1.8.

  15. Este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  16. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  17. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este obiectivul cu deschidere f/1.8 si optiunea de control manual care poate inlocui Auto Mode.

  18. LG a lansat in premiera, modelul de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Caracteristica inedita pe care o aduce camera LG G4 este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG, astfel permite o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

  19. LG G4 vine cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor – aceasta este noutatea.

  20. Noutatea adusa de Lg g4 o reprezinta camera foto principala ce are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si posibilitatea de salvare a acestora in mod raw dng.

  21. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, in genul camerelor foto dedicate de tip DSLR, dar fara sa egaleze performantele acestora din urma, precum si suport pentru salvarea pozelor in format brut RAW DNG.

  22. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  23. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este obiectivul cu deschidere f/1.8 si optiunea de control manual care poate inlocui Auto Mode.

  24. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este obiectivul cu deschidere f/1.8 si optiunea de control manual care poate inlocui Auto Mode.

  25. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, in genul camerelor foto dedicate de tip DSLR, dar fara sa egaleze performantele acestora din urma, precum si suport pentru salvarea pozelor in format brut RAW DNG.

  26. LG a lansat in premiera, modelul de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Caracteristica inedita pe care o aduce camera LG G4 este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG, astfel permite o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

  27. LG a lansat in premiera, modelul de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Caracteristica inedita pe care o aduce camera LG G4 este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG, astfel permite o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

  28. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este obiectivul cu deschidere f/1.8 si optiunea de control manual care poate inlocui Auto Mode.

  29. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4, este ca are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor .

  30. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual.

  31. Facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  32. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si diafragma de f/1.8.

  33. Elementele de noutate la camera lui LG G4 sunt modul manual de realizare a fotografiilor si deschiderea lentilei de f/1.8.

  34. Inedit la LG G4 este faptul ca are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  35. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  36. Cred ca noutatea acestei camere consta in Manual Shooting Mode si in deschiderea foarte mare datorata diafragmei de f/1.8.

  37. LG G4 ofera in aplicatia pentru camera foto si un mod „Manual” (utilizatorul are astfel acces la aproape toate setarile cum ar fi focusul, balansul de alb, timpul de expunere etc., inclusiv posibilitatea de a salva fotografiile in format RAW).

  38. Caracteristica inedita a acestui smarphone este camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor

  39. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

    • Camera telefonului LG G4 are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, ( respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto)

  40. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  41. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 sunt optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software.

  42. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, in genul camerelor foto dedicate de tip DSLR, dar fara sa egaleze performantele acestora din urma, precum si suport pentru salvarea pozelor in format brut RAW DNG.

  43. LG G4 este primul model de smartphone Android LG a carui camera foto principala are in premiera optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si posibilitatea de salvare a acestora in mod RAW DNG.

  44. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  45. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  46. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  47. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  48. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  49. LG G4 este primul model de smartphone Android LG a carui camera foto principala are in premiera optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si posibilitatea de salvare a acestora in mod RAW DNG.

  50. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  51. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  52. Caracteristică inedită pe care o aduce cameră telefonului LG G4, constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  53. Optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.Salvarea in mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software.Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4 este tehnologia laser auto-focus si OIS 2.0 ,un stabilizator optic de imagine inbunatatit care reduce efectul de miscare al acesteia.

  54. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  55. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  56. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  57. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Asta înseamnă că în loc de folosirea modului Auto vor merge pe Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  58. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  59. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 sunt optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software.

  60. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, ( respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto),camera principala de 16 Mp si secundara de 8 Mp,lentile de f/1.8, stabilizare optică și focus cu laser.( nu vad niciun post pe Facebook 🙁 …)

  61. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 sunt optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software.

  62. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software.

  63. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  64. LG G4 este primul model de smartphone Android LG a carui camera are in premiera optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  65. LG G4 are o aplicație a camerei structurată pe trei moduri, de la simplu la manual, și poți seta rezoluția, dacă faci poze cu filtre sau dacă vrei să realizezi o panoramă. Si-si-si-si : diafragma de 1.8 🙂 yesss! :))

  66. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  67. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  68. Primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  69. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  70. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  71. LG G4 este primul smartphone Android cu o cameră excelență si opțiuni avansate de control manual…un supertelefon!!!

  72. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  73. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  74. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  75. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  76. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  77. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  78. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  79. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  80. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  81. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  82. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  83. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  84. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  85. În afara faptului că avem o cameră excelentă (cea mai bună de pe un LG), opțiunile avansate de control manual care printre altele activează salvarea în mod RAW DNG a fotografiilor în locul unor fișiere JPG puternic procesate. Astfel este posibil ca pe viitor imaginile să fie editate la nivel profesionist cu ajutorul programelor de procesare ce oferă suport RAW de tipul Adobe Photoshop sau Adobe Lightroom.

  86. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  87. Caracteristicile pe care le aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software

  88. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  89. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  90. Camera cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor este caracteristica inedita a acestui smarphone.

  91. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 : ” opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor”.(Manual Mode, cu salvarea în mod RAW DNG a pozelor, posibilitatea de a salva setările optime etc.)

  92. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 sunt Opțiunile avansate de control manual.

  93. Premiera pe care o aduce noul LG G4 camerei este focalizarea prin laser (pe langa celelalte 4 noutati)

  94. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  95. Premiera telefonului LG G4 consta in faptu ca este dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli

  96. Caracteristicile pe care le aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software

  97. Display-ul Quantum IPS produce un contrast ridicat, imagini vibrante si culori autentice uimitoare. De asemenea, beneficiaza de, tehnologia In-cell Touch, care ofera o suprafata cu un raspuns rapid la atingere, in acelasi timp facand ecranul usor vizibil pe timp de zi. Bateria este detasabila pentru a o putea inlocui cu o alta baterie incarcata in caz de nevoie.
    De asemenea G4 va avea mereu spatiu de stocare suficient, datorita slotului de card Micro-SD.

  98. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  99. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  100. LG a lansat pe piață modelul G4 cu un mesaj clar: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Unii ar spune că G4 poate să înlocuiască o cameră digitală clasică, lucru pe care putem să îl confirmăm: sunt situații în care LG G4 se descurcă să facă poze mult mai bune decât multe din camerele foto digitale existente de pe piață.

  101. Caracteristica unica a acestui smartphone(legat de camera) este prezenta deschiderii f/1.8, fapt ce ii permite si o denistate mai mare a pixelilor in urma realizarii pozelor. Nu degeaba este si considerata una dintre cele mai bune camere ale unui telefon de ultima generatie. In mod normal, un alt smartphone(din categoria ultimelor aparute, in perioada in care a fost lansat si G4) au o deschidere de 1.9 sau mai mare, doar ca mecanismul functioneaza intr-un fel in ordine descrescatoare, fiind vorba de un raport de stabilitate ce scade in functie de cat de mult creste numitorului.

  102. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  103. Premiera pe care o aduce noul LG G4 camerei este focalizarea prin laser (pe langa celelalte 4 noutati)

  104. Caracterisitca inedita a smartphone-ului o reprezinta opțiunile avansate de control manual ale camerei foto.

  105. A.control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    B.lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    C.focalizare automată prin rază laser;
    D.sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    E.timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  106. Caracteristicile inedite pe care le aduce camera smartphone-ului LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,tehnologia bazată pe laser ptr focalizare ,lentila low light f/1,8 .

  107. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto. control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  108. Noutatea,adusa de camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea acestora în mod RAW DNG,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe
    LG G4 se descurcă să facă poze mult mai bune decât multe din camerele foto digitale existente de pe piață.

  109. Premiera pe care o aduce noul LG G4 camerei este focalizarea prin laser (pe langa celelalte 4 noutati)

  110. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  111. Controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe.

  112. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 sunt Opțiunile avansate de control manual.

  113. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto. control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  114. Noutatea,adusa de camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea acestora în mod RAW DNG,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe
    LG G4 se descurcă să facă poze mult mai bune decât multe din camerele foto digitale existente de pe piață.

  115. LG G4 este primul smartphone cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea pozelor în mod RAW DNG urmata de diverse opțiuni de editare a lor.

  116. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  117. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto. control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  118. Caracterisitca inedita a acestui smartphone sunt opțiuni avansate de control manual ale camerei foto.

  119. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  120. Premiera pe care o aduce noul LG G4 camerei este focalizarea prin laser (pe langa celelalte 4 noutati)

  121. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  122. Premiera pe care o aduce camera de pe LG G4 este obiectivul ultra-luminos cu lentile F1.8 care poate realiza fotografii clare si detalii fine cu aspect profesional.

  123. Este primul smartphone Android LG care are o camera cu optiuni avansate de control manual.

  124. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  125. LG G4 este primul smartphone cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea pozelor în mod RAW DNG urmata de diverse opțiuni de editare a lor.

  126. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  127. Premiera pe care o aduce noul LG G4 camerei este focalizarea prin laser (pe langa celelalte 4 noutati)

  128. -control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    – lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    – focalizare automată prin rază laser;
    – sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    – timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  129. Camera performanta de 16 megapixels ofera control manual mode prin care poti surprinde momentele frumoase in modul in care ti-l doresti, senzorul de culori mult mai precis si imbunutatit cu o tenta de alb prin care poti surprinde exact peisajul vazut, fara a-l modifica.

  130. LG G4 ESTE PRIMUL MODEL DE SMARTPHONE ANDROID LG CU O CAMERA EXCELENTA SI OPTIUNI AVANSATE DE CONTROL MANUAL PENTRU REALIZAREA POZELOR.G4 POATE SA INLOCUIASCA OCAMERA DIGITALA CLASICA LUCRU PE CARE PUTEM SA IL CONFIRMAM:SUNT SITUATII IN CARE LG G4 SE DESCURCA SA FACA POZE MULT MAI BUNE DECIT MULTE DIN CAMERELE FOTO DIGITALE EXISTENTE DE PE PIATA

  131. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  132. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  133. LG apare cu noutati de efect ce spera sa impresioneze publicul, Unele dintre ele fiind legate de camerra foto: lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG)

  134. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Aceasta oferă și posibilitatea salvării în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate .

  135. Caracteristicile inedite pe care le aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  136. LG apare cu noutati de efect ce spera sa impresioneze publicul, Unele dintre ele fiind legate de camerra foto: lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG)

  137. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea pozelor în mod RAW DNG urmata de diverse opțiuni de editare a lor.

  138. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta
    A.control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    B.lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    C.focalizare automată prin rază laser;
    D.sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    E.timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  139. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  140. Camera aduce ceva nou prin controlul manual avansat si usurinta cu care poti captura orice moment din viata.

  141. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  142. A.control manual oferit prin aplicația de management a camerei foto;
    B.lentile cu distanța f/1.8 care fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    C.focalizare automată prin rază laser;
    D.sistemul de stabilizare optică pe trei axe;
    E.timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde.

  143. miar place sa castig pentru copii mei ,LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  144. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  145. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  146. Caracteristicile ineditee care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de obtiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software -ul de management al camerei foto

  147. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  148. Controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe.

  149. Caracteristicile ineditee care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentata de obtiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea in mod RAW DNG a pozelor ,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuala a setarilor pentru software -ul de management al camerei foto.Felicitari,cu mult respect G.I.

  150. Controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe.

  151. Controlul manual avansat al setarilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG

  152. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  153. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  154. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  155. Controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe.

  156. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  157. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  158. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă capturarea unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11%;
    Focalizare automată prin rază laser perfecționată pentru LG G4;

    Sistem de stabilizare optică pe trei axe care permite o acuratețe mai mare a detaliilor capturate;

    Timp de lansare al camerei de doar 0,6 secunde=realizarea rapidă de poze.

  159. Are opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  160. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4, este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,salvarea în mod RAW DNG a pozelor,facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  161. Camera cu tehnologie laser AF si OIS 2.0

    Caracteristica inedita a camerei este ca aceasta capteaza imagini rapide si clare, cu ajutorul camerei cu tehnologie laser auto-focus si OIS 2.0, un stabilizator optic de imagine imbunatatit care reduce efectul de miscare al camerei.

  162. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  163. Controlul manual avansat al setarilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG

  164. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.Focalizarea cu laser

  165. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  166. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea pozelor în mod RAW DNG urmata de diverse opțiuni de editare a lor.

  167. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  168. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  169. Este primul model de smartphone android LG G4 ce are o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea fotografiilor in format RAW.

  170. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG

  171. controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  172. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  173. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  174. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  175. LG g4 are o camera de 16 mp cu lentila low-light f/1.8 si mod manual care permite salvarea in mod RAW DNG a pozelor.

  176. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  177. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  178. LG apare cu noutati de efect ce spera sa impresioneze publicul, Unele dintre ele fiind legate de camerra foto: lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), iar cealalta ar fi bateria de 3000.

  179. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli

  180. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  181. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  182. Caracteristica inedită pe care o aduce în premieră camera de pe LG G4 este prezenţa opțiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  183. LG 4 este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  184. Caracteristica inedita, pe care o aduce camera de pe LG G4 cu tehnologia laser auto-focus si OIS 2.0 este aceea de lumina scazuta, datorita obiectivului ultra-luminos si senzorului sensibil cu infrarosu care analizeaza spectrul de culori si masoara fluxul luminos.

  185. Controlul manual avansat al setărilor software-ului de management al imaginii, salvarea în format RAW DNG.

  186. Salut. LG G4 este primul model de smartphone cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  187. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  188. Controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe.

  189. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  190. Noutatea propusa de Lg g4 este reprezentata de variantele avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul raw dng.

  191. Caracteristica inedita a lui LG g4 o reprezinta opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul raw dng

  192. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  193. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  194. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW.

  195. Premiera: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  196. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  197. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  198. LG G4 se distinge prin opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  199. Caracteristica inedita o reprezinta salvarea pozelor in format RAW si optiunile sale avansate de control manual pentru realizarea unor poze deosebite

  200. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  201. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  202. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor!

  203. Noutatea adusa de camera lui Lg g4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea pozelor în mod RAW DNG urmata de diverse optiuni de editare a lor.

  204. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  205. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  206. Terminalul se remarcă în special prin camera de 16 megapixeli din spate, cu deschidere F/1.8.

  207. Camera cu tehnologie laser AF si OIS 2.0
    Capteaza imagini rapide si clare, cu ajutorul camerei cu tehnologie laser auto-focus si OIS 2.0, un stabilizator optic de imagine imbunatatit care reduce efectul de miscare al camerei.

  208. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  209. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  210. Modelul G4 este primul smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  211. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  212. Capteaza imagini rapide si clare, cu ajutorul camerei cu tehnologie laser auto-focus si OIS 2.0, un stabilizator optic de imagine imbunatatit care reduce efectul de miscare al camerei. Poti seta camera G4 pe modul manual, pentru a captura cu usurinta si maiestrie luminile aprinse.Ideal pentru portrete in lumina scazuta, datorita obiectivului ultra-luminos

  213. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  214. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  215. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  216. Inedit camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  217. Inedit camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  218. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  219. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  220. Caracteristica inedita pe care o are camera telefonului LG G4 este salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  221. LG G4 ofera in aplicatia pentru camera foto si un mod „Manual” (utilizatorul are astfel acces la aproape toate setarile cum ar fi focusul, balansul de alb, timpul de expunere etc., inclusiv posibilitatea de a salva fotografiile in format RAW).

  222. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli

  223. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 este salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  224. LG G4 ofera in aplicatia pentru camera foto si un mod “Manual” (utilizatorul are astfel acces la aproape toate setarile cum ar fi focusul, balansul de alb, timpul de expunere etc., inclusiv posibilitatea de a salva fotografiile in format RAW).

  225. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 este salvarea fotografiilor in mod RAW, format DNG utilizand optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor.

  226. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  227. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este optiunea de control manual al setarilor acesteia si salvarea fotografiilor in format RAW

  228. Caracteristica inedită a lui LG G4: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  229. G4 este primul smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  230. Lg g4 este primul model de smartphone Android, cu o camera excelenta si are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  231. Caracteristica inedita a lui LG g4 o reprezinta opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul raw dng.

  232. Caracteristica inedita pe care o are camera telefonului LG G4 este salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  233. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  234. Caracteristica inedita care o are lg g4 o reprezinta opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul raw dng .

  235. Manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto si salvarea in mod RAW DNG a pozelor

  236. LG G4 se distinge prin opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  237. Caracteristica inedita pe care o are camera telefonului LG G4 este salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  238. Premiera: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  239. Caracteristica inedit ce o aduce camera de la LG G4 este un stabilizator optic de imagine imbunatatit care reduce efectul de miscare al camerei. OIS 2.0

  240. camera de pe LG G4 aduce in premiera pe un smartphone optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  241. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  242. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  243. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  244. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  245. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor !

  246. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  247. Modelul G4 este primul smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  248. Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  249. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  250. LG G4 se distinge prin opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  251. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor , iar acestea vor trece în mod RAW DNG în locul unor fișiere JPG puternic procesate

  252. Caracteristica inedita pe care o are camera telefonului LG G4 este salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  253. Inedit camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  254. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  255. Inedit camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  256. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DxNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  257. O cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Unii ar spune că G4 poate să înlocuiască o cameră digitală clasică, lucru pe care putem să îl confirmăm: sunt situații în care LG G4 se descurcă să facă poze mult mai bune decât multe din camerele foto digitale existente de pe piață.

  258. Este primul model de smartphone android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  259. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  260. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto.

  261. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  262. LG G4 are opțiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, dar si pentru salvarea in modul RAW DNG a pozelor!!

  263. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor , iar acestea vor trece în mod RAW DNG în locul unor fișiere JPG puternic procesate .

  264. Caracteristica ar fi optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor.

  265. Caracteristica inedita pe care o are camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  266. Primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  267. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  268. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  269. camera de pe Lg G4 prezinta optiuni avansate de control manual,salvarea in mod raw dng a pozelor si diverse optiuni de editare inclusiv control manual pentru realizarea pozelor,si acest telefon se face remarcat prin carcasa din piele.

  270. Inedita la camera de pe LG G4 est salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea acestora.

  271. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  272. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto.

  273. În afara faptului că avem o cameră excelentă (cea mai bună de pe un LG), opțiunile avansate de control manual care printre altele activează salvarea în mod RAW DNG a fotografiilor în locul unor fișiere JPG puternic procesate. Astfel este posibil ca pe viitor imaginile să fie editate la nivel profesionist cu ajutorul programelor de procesare ce oferă suport RAW de tipul Adobe Photoshop sau Adobe Lightroom.

  274. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.
    In locul modului Auto, se poate opta si pentru Manual. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW.

  275. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  276. caracteristica inedita o reprezinta modul manual al camerei care permite setari avansate ca la un aparat foto

  277. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto.

  278. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  279. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  280. Premiera pe care o aduce camera de pe LG G4 constă în opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  281. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  282. Premiera pe care o aduce camera de pe LG G4 constă în opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  283. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  284. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  285. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe telefonul LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  286. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  287. Caracteristica pe care o aduce camera noului telefon LG G4 consta in optiunile avansate de control manual pentru realizarea forografiilor si salvarea lor in mod RAV DNG.

  288. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  289. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto.

  290. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto.

  291. Inedita la camera de pe LG G4 est salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea acestora.

  292. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  293. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  294. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  295. Inedita la camera de pe LG G4 est salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea acestora.

  296. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  297. Inedit camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  298. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  299. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  300. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW și de acolo măiestria celui ce editează pozele își va spune cuvântul.

  301. Caracteristica inedita este salvarea în mod RAW a pozelor în locul unor fișiere JPG care din experienta mea este posibil cu ajutorul API-ul de la Google 🙂

    Cam multi au copiat primul comment :))

  302. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe telefonul LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor…

  303. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  304. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  305. caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  306. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  307. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  308. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  309. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  310. Caracteristica inedita: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  311. optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea in mod RAW DNG a pozelor

  312. Caracteristica inedita: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  313. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea pozelor in mod RAW DNG si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  314. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  315. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  316. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  317. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  318. opțiuni avansate de control manual si salvarea în mod RAW DNG (în locul unor fișiere JPG puternic procesate)

  319. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  320. Caracteristică inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  321. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  322. Caracteristica inedita: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  323. opțiuni avansate de control manual si salvarea în mod RAW DNG (în locul unor fișiere JPG puternic procesate)

  324. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  325. caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunele avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  326. Caracteristică inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor şi opţiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  327. Caracteristica pe care o aduce camera de pe LG G4 este aceea de lumina scazuta, datorita obiectivului ultra-luminos si senzorului sensibil cu infrarosu care analizeaza spectrul de culori si masoara fluxul luminos.

  328. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.
    noiembrie 7, 2015 at 22:12

  329. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  330. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  331. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansatet realizarea pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto. Pe scurt, este primul telefon care ar putea inlocui o camera digitala ( cu exceptia DSLR)…dar ramane inedita din acest punct de vedere.

  332. Caracteristica inedita, pe care o aduce camera de pe LG G4 cu tehnologia laser auto-focus si OIS 2.0 este aceea de lumina scazuta, datorita obiectivului ultra-luminos si senzorului sensibil cu infrarosu care analizeaza spectrul de culori si masoara fluxul luminos.

  333. Optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea in mod RAW DNG a acestora .

  334. Salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  335. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto. LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata

  336. salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  337. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto. LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata.

  338. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  339. .Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  340. Telefonul inteligent LG G4, este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă la o rezolutie de 16 Mpixeli dotat dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.Se pot realiza poze de vis de neuitat amintiri care pot sa le pastrez peste timp

    • Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor .

    • Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor.

  341. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  342. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  343. salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  344. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  345. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  346. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  347. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  348. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  349. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  350. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  351. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  352. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  353. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  354. Raspunsul : Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  355. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  356. Raspuns: salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  357. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  358. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  359. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  360. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  361. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  362. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  363. Telefonul inteligent LG G4, este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă la o rezolutie de 16 Mpixeli dotat dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  364. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  365. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  366. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  367. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  368. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  369. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  370. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  371. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  372. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  373. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  374. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  375. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  376. Telefonul inteligent LG G4, este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă la o rezolutie de 16 Mpixeli dotat dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.Telefonul este minunat pentru a realiza poze superbe amintiri de neuitat

  377. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  378. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  379. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  380. primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  381. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  382. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  383. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  384. Caracteristica inedita pe care o introduce camera lui LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, mai exact posibilitatea de salvare in mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare.

  385. Caracteristica inedita pe care o adduce camera de pe LG G4 o reprezinta salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  386. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  387. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  388. In mod clar lentila luminoasa f/1.8, faptul ca ai controale manuale(desi sunt ceva fabricanti care ofera treaba asta deja) si, cel mai important, faptul ca poti inregistra RAW.

  389. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si salvarea acestora in modul RAW DNG.

  390. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  391. Optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina și focalizare asistată cu laser.

    noiembrie 6,

  392. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  393. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  394. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si salvarea acestora in modul RAW DNG.

  395. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli

  396. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  397. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  398. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  399. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  400. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si salvarea acestora in modul RAW DNG.

  401. Optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina și focalizare asistată cu laser.

  402. Telefonul inteligent LG G4, este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă la o rezolutie de 16 Mpixeli dotat dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.

  403. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  404. Telefonul LG G4 aduce ca premiera inedita posibilitatea de a face poze in modul manual care vine cu functionalitati asemanatoare unui aparat foto dslr in care poti modifica diverse setari pentru realizarea unei fotografii si posibilitatea de salvare in format RAW pentru eventuale retusuri.

  405. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  406. LG G4 este unul dintre puținele telefoane cu Android care să realizeze fotografii RAW.LG G4 filmează 4K si are o aplicație a camerei structurată pe trei moduri, de la simplu la manual, poți seta rezoluția, dacă faci poze cu filtre sau dacă vrei să realizezi o panoramă.Are o diafragmă mare, are un sistem excelent de stabilizare și un mod manual foarte util.

  407. LG G4 aduce foarte multe opţiuni pentru a realiza fotografii în mod manual şi salvarea pozelor în format RAW DNG, pentru a putea fi prelucrate ulterior.

  408. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si salvarea acestora in modul RAW DNG.

  409. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  410. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  411. Smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  412. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  413. Model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  414. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  415. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  416. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  417. LG G4, este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor , respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.

  418. Camera modelului LG G4 este prima camera ce are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  419. Caracteristica inedita a telefonului LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  420. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Unii ar spune că G4 poate să înlocuiască o cameră digitală clasica.

  421. Smartphone Android LG are optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora deci o cameră excelentă…Pentru toti fanii gadgeturilor.

  422. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  423. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.:)

  424. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor , respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.UN TELEFON SUPER,IL VREAU!!

  425. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  426. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Unii ar spune că G4 poate să înlocuiască o cameră digitală clasica.

  427. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentata prin optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  428. Smartphone Android LG are optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora deci o cameră excelentă

  429. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG.

  430. Smartphone Android LG are optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora deci o cameră excelentă…

  431. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  432. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  433. Smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  434. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  435. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea acestora in mod Raw Dng fata de jpg.

  436. Principala caracteristica a modelului LG G4 este camera foto, cummodurile de fotografiere auto si manuala, la care se adauga si optiunile avansate(salvare modul RAW, modificare ISO,etc.)

  437. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  438. primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  439. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  440. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  441. Model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  442. Este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. O astfel de carcasă din piele are și telefonul nostru, pe lângă versiunea standard, din plastic.

    • Smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  443. este primul model de smartphone Android LG cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor; se poate activa salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  444. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  445. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  446. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  447. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  448. existenta optiunilor avansate de controlul manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in mod RAW DNG

  449. Caracteristica inedită este o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual .

  450. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  451. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezinta obtiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele obtiuni de editare a lor.

  452. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezinta obtiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele obtiuni de editare a lor.

  453. Caracteristica inedita, premiera, este: camera de pe LG G4 care prezinta optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  454. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor și respectiv salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  455. Caracteristica inedita, premiera: camera de pe LG G4 reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  456. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  457. Noua caracteristica a camerei de pw LG G4 o reprezinta optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul RAW DNG

  458. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezinta obtiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea in mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele obtiuni de editare a lor.

  459. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  460. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor , respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.

  461. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  462. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  463. Salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  464. camera de pe LG G4 aduce in premiera pe un smartphone optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  465. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  466. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  467. Caracteristica pe care o aduce camera noului telefon LG G4 consta in optiunile avansate de control manual pentru realizarea forografiilor si salvarea lor in mod RAV DNG.

  468. LG laudă extrem de mult cameră de pe LG G4, de altfel și consideră că funcțiile foto introduse în LG G4 odată cu controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto sunt elemente diferențiatoare. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG. Odată cu treaba asta, soluția de focalizare automată prin rază laser, introdusă în LG G3 și perfecționată pentru LG G4, în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe permit o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

    Plus un timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde care împreună cu activarea capturii prin apăsare butonului hardware vor permite realizarea rapidă de poze.

    Asta la nivel teoretic. La nivel practic, LG G4 face într-adevăr poze deosebite. M-am jucat mult cu modul auto (nu cred că cineva, chiar și pasionat de fotografie o să stea să facă poze cu setări manuale) pentru că asta e tipologia de folosire a camerei foto de pe smartphone.

  469. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  470. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  471. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  472. Caracteristica inedita a camerei LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor , respectiv salvarea lor in mod RAW DNG.

  473. Soluția de focalizare automată prin rază laser în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe permit o acuratețe mai mare a detaliilor capturate si un timp de lansare a camerei de doar 0,6 secunde care împreună cu activarea capturii prin apăsare butonului hardware faciliteaza realizarea rapidă de poze.

  474. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  475. Optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora.

  476. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  477. Salvarea in mod RAW DNG a pozelor si optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  478. optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora.

  479. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  480. aracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  481. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  482. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  483. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  484. Caracteristica inedita este reprezentata de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  485. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  486. este primul model de smartphone Android LG cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor; se poate activa salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  487. Caracteristica inedita la noul LG G4 este camera care are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea acestora in modul RAW DNG.

  488. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  489. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  490. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  491. noua caracteristica a camerei de pw LG G4 o reprezinta optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in modul RAW DNG

  492. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  493. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  494. Primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  495. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor .

  496. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor .

  497. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  498. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  499. Caracteristica inedita pe care o are LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de controlul manual pentru realizarea pozelor si salvarea lor in mod RAW DNG.

  500. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi optiunile de editare.

  501. Caracteristica principala : camera de pe LG G4 reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  502. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor .

  503. Camera este de premiat,deoarece face poze super, de parca ar fi realitate,si are in dotare control manual pentru realizarea pozelor vii.

  504. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  505. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  506. aracteristica principala : camera de pe LG G4 reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  507. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor- respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelo

  508. Optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora.

  509. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  510. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  511. Caracteristica principala : camera de pe LG G4 reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  512. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  513. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Din acest moment e activată salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW.

  514. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  515. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG

  516. Caracteristica inedita este data de capabilitatile de captura foto si video ale camerei smartphone-ului LG G4. Camera dispune de un senzor de 16 megapixeli, care absoarbe cu 80% mai multa lumina decat modelul anterior. De asemenea, camera frontala capteaza imagini la 8 megapixeli si dispune de un filtru infrarosu, care asigura capura unor culori mai naturale.

  517. Caracteristica inedita a camerei o reprezinta optiunile avansate de control manual pentru efectuarea unor poze de calitate ridicata comaparabile cu cele efectuate de o camera foto digitala clasica

  518. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  519. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  520. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  521. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  522. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  523. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă salvarea în mod RAW DNG a pozelor prin opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor,

  524. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  525. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus cu laser, captura RAW (DNG), toate fiind facute de o camera principala de 16 Mp.

  526. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  527. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, adica salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  528. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  529. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  530. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  531. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  532. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  533. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  534. Camera de pe LG G4 se diferentiaza prin optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor si salvarea in mod RAW a acestora.

  535. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor

  536. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  537. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  538. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  539. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  540. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  541. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  542. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  543. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  544. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  545. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  546. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  547. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  548. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  549. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  550. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  551. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  552. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  553. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  554. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  555. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  556. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  557. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  558. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  559. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  560. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  561. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  562. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  563. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  564. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  565. Caracteristica pe care o aduce camera noului telefon LG G4 consta in optiunile avansate de control manual pentru realizarea forografiilor si salvarea lor in mod RAV DNG.

  566. ‘Manual Mode’ reprezinta caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4.
    Multumim!

  567. Caracteristica inedita pe care o aduce LG G4 este ca are o camera excelenta si optiuni avansate ptr controlul manual al fotografiilor si salvarea lor in RAW DNG

  568. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  569. LG G4 este dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, captura RAW (DNG) pentru prelucrarea ulterioara a pozeor cu un editor prefesional cu posibilitatea de procesare a imaginilor cu suport RAW gen Photoshop sau Adobe Lightroom.

  570. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala a fotografiilor si salvarea acestora in RAW DNG.

  571. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  572. Primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor,camera cu lentila low-light f/1.8,OIS 2.0, autofocus laser, salvare in mod RAW (DNG)

  573. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  574. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG

  575. Camera foto a smartphone-ului LG G4 aduce optiuni avansate de control manual, precum si salvarea in mod RAW DNG pentru o mai buna calitate a rezultatelor.

  576. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG

  577. Caracteristica inedita a smartphone-ului LG G4 este ca permite manevrarea manuala a setarilor camerei foto, precum si faptul ca face posibila salvarea in mod RAW DNG pentru o calitate mai buna a rezultatelor.

  578. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  579. Este primul smartphone Android LG cu o camera excelenta si optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  580. Caracteristica inediata a noului model LG G4 este ca are o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  581. LG G4 are o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual ajutat si de senzorul de 1/2.6″, rezolutia de 16mp,senzorul laser de autofocus si senzorul Color Spectrum pentru un balans de alb mai exact.

  582. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  583. Caracteristica pe care o aduce camera noului telefon LG G4 consta in optiunile avansate de control manual pentru realizarea forografiilor si salvarea lor in mod RAV DNG.

  584. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  585. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansatet realizarea pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto. Pe scurt, este primul telefon care ar putea inlocui o camera digitala ( cu exceptia DSLR)…dar ramane inedita din acest punct de vedere.

  586. Este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG) si senzor de 16 Mpixeli.

  587. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  588. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  589. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor dar și salvarea acestora în mod RAW DNG

  590. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  591. Telefonul LG G4 permite salvare pozelor în mod RAW DNG. De asemenea, are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si focalizare automată prin rază laser. Bonusul este reprezentat de Lentile cu distanta f/1.8 si Color Spectrum Sensor .

  592. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG

  593. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  594. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 este posibilitatea de control avansat manual pentru realizarea fotografiilor. Astfel camera de 16Mpx cu obiectiv ultra/luminos F1.8, focalizare laser si senzor de culoare permite, in modul manual de operare, modificarea balansului de alb, focalizarea manuala, ajustarea expunerii, selectarea sensibilitatii ISO, alegerea vitezei obturatorului, blocarea automata a expunerii si salvarea, optionala, a fotografiilor realizate in format necomprimat RAW.

  595. Capteaza imagini rapide si clare, cu ajutorul camerei cu tehnologie laser auto-focus si OIS 2.0, un stabilizator optic de imagine imbunatatit care reduce efectul de miscare al camerei.

  596. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica a imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG) pe senzor de 16 Mpixeli.

  597. Este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si obtiuni avansate ptr realizarea pozelorsi salvarea lor in mod RAW DNG

  598. Softul camerei permite setari manuale avansate si sa salvezi poze RAW DNG. Este camera de telefon comparabila cu un DSLR.

  599. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  600. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  601. Este primul model de smartphone Android LG cu o camera excelenta si obtiuni avansate ptr realizarea pozelorsi salvarea lor in mod RAW DNG

  602. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  603. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto. LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata.

  604. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  605. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  606. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  607. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  608. Lg G4 aduce in premiera pentru un device android setari manuale avansate pentru camera foto.

  609. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansatet realizarea pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto.

  610. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  611. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  612. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  613. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  614. Premiera, caracteristica inedita a camerei foto pentru LG G4 este deschiderea (aperture) lentilei f/1.8.

  615. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  616. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv permite salvarea în mod RAW DNG a pozelor, avand facilitatea de manevrare manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto!

  617. Noutatea interesanta pe care o aduce camera LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  618. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  619. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  620. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  621. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  622. Telefonul aduce ca noutate camera LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  623. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  624. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  625. optiuni avansate de realizare a pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto

  626. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  627. Noutatea pe care o aduce camera LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  628. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  629. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de la LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.
    LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata.

  630. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansate de realizare a pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto.
    Va multumesc!

  631. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala a fotografiilor si salvarea acestora in RAW DNG.

  632. caracteristica inediata a noului model LG G4 este ca are o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  633. Primul model smartphone Android LG cu camera excelenta opțiuni avansate de control manual în realizarea pozelor

  634. Caracteristica pe care o aduce camera noului telefon LG G4 consta in optiunile avansate de control manual pentru realizarea forografiilor si salvarea lor in mod RAV DNG.

  635. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  636. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  637. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala a fotografiilor si salvarea acestora in RAW DNG

  638. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  639. Camera photo a smartphone-ului LG G4 are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si prezinta tehnologie laser AF și OIS 2.0,pentru focalizare automanta, si de asemenea, permite salvare pozelor în mod RAW DNG.

  640. Caracteristica inedită, in premiera, a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  641. Camera photo a smartphon-ului LG G4 are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si prezinta tehnologie laser AF și OIS 2.0 pentru focalizare automanta, si de asemenea, permite salvare

    • Camera photo a smartphone-ului LG G4 are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si prezinta tehnologie laser AF și OIS 2.0,pentru focalizare automanta, si de asemenea, permite salvare pozelor în mod RAW DNG.

  642. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala a fotografiilor si salvarea acestora in RAW DNG

  643. Telefonul LG G4 are an dotare obtiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si permite salvarea pozelor in modul RAV DNG

    • Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  644. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. De asemenea, acesta ofera si posibilitatea salvarii pozelor in format RAW DNG.

  645. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  646. Caracteristica inedită,in premiera,a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  647. facilitatea lui LG G4 de a permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  648. Caracteristica inedita o reprezinta noua posibilitate de salvare a pozelor in format RAW DNG.

  649. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala a fotografiilor si salvarea acestora in RAW DNG

  650. Caracteristica inedita o reprezinta optiunile avansate de control manual ,eliminand nevoia de a instala o aplicatie terta .

  651. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  652. Caracteristica inedită,in premiera,a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  653. Camera foto de 16MP cu mod de captură RAW şi focalizare asistată cu laser, adăpostite într-un corp cu design atrăgător şi finisaje premium. Ajustarea setarilor camerei care optimizeaza luminozitatea si tonurile de negru, captureaza o scena rapida, si permite fotografierea la lumina scazuta.

  654. Caracteristica inedită,in premiera,a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  655. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG

  656. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  657. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  658. Lg g4 aduce pe piata opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  659. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  660. Premierea acestui smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor,permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  661. Camera dispune de deschidere F1.8 care permite ca o cantitate de lumina cu 80% mai mare sa atinga senzorul.

  662. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto. LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata.

  663. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  664. Premiera pe care o aduce camera LG G4 este controlul manual pentru realizarea pozelor (manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei), precum si salvarea în mod RAW DNG.

  665. LG a lansat pe piață modelul G4 cu un mesaj clar: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  666. Caracteristica inedită,in premiera,a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  667. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă a cărei caracteristica inedită o reprezintă manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto și salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  668. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  669. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  670. Camera noului telefon LGG4 permite manevrarea manuala la fotografi si salvarea acestora in RAW DNG

  671. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  672. Camera are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora in mod RAW DNG si permite manevrarea manuala a setarilor pentru software-ul de management al camerei foto

  673. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG.

  674. Telefonul LG G4 are an dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si permite salvarea pozelor in mod RAV DNG.

  675. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  676. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor este un telefon minunat;

  677. Camera telefonului LGG4 permite manevrarea manuala la fotografi si salvarea acestora in RAW DNG

  678. Telefonul LG G4 are an dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si permite salvarea pozelor in mod RAV DNG.

  679. permite salvarea pozelor în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  680. Permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul camerei foto si salvarea în mod RAW DNG a pozelor si are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  681. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si activand modul Manual, salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG.

  682. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG.

  683. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  684. camera de pe LG G4 are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.Are tehnologie bazată pe laser pentru focalizarea automată.

  685. Caracteristica inedită a camerei telefonului LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, dar și salvarea acestora în mod RAW DNG.

  686. camera excelentă cu tehnologie laser AF și OIS 2.0, opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum și salvarea în mod RAW DNG a fotografiilor.

  687. FB: Stephanie Stef
    Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  688. Telefonul LG G4 are an dotare obtiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor si permitesalvarea pozeloran mod RAV DNG

  689. camera de pe LG G4 are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.Are tehnologie bazată pe laser pentru focalizarea automată.

  690. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  691. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si Camera cu tehnologie laser AF si OIS 2.0

  692. Caracteristica inedită pe care o aduce LG G4 o reprezintă camera excelentă cu tehnologie laser AF și OIS 2.0, opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum și salvarea în mod RAW DNG a fotografiilor.

  693. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  694. Premiera, caracteristica inedită pe care o aduce LG G4 o reprezintă camera excelentă cu tehnologie laser AF și OIS 2.0, opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum și salvarea în mod RAW DNG a fotografiilor.

  695. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto

  696. Permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul camerei foto si salvarea în mod RAW DNG a pozelor si are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  697. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si Camera cu tehnologie laser AF si OIS 2.0

  698. G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

    • LG a lansat pe piață modelul G4 cu un mesaj clar: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  699. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto

  700. Opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  701. Raspunsul este faptul ca prezinta control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG.

  702. Opțiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  703. Caracteristicile speciale: control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG.

  704. Permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul camerei foto si salvarea în mod RAW DNG a pozelor si are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  705. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  706. primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  707. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  708. LG G4 permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto si salvarea în mod RAW DNG a pozelor, astfel are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  709. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  710. LG a lansat pe piață modelul G4 cu un mesaj clar: este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  711. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  712. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  713. Caracteristica inedită a camerei telefonului o reprezinta opțiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor,si carcasa spate din piele naturala

  714. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  715. Cameratelefonului are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor si salvarea in mod RAW DNG.Tehnologie bazata pe laser.

  716. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  717. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  718. Camera are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, permite salvarea acestora în mod RAW DNG si permite manevrarea manuală a setărilor pentru software-ul de management al camerei foto.

  719. Caracteristica inedită a camerei telefonului o reprezinta opțiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  720. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  721. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  722. Camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli, fiindprimul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  723. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  724. Caracteristica inedită a camerei telefonului – opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.Are tehnologie bazată pe laser pentru focalizarea automată.

  725. Camera principală este de 16 MP iar cea frontală de 8 MP si caracteristica inedită este ca are înregistrare video: 4K, 2160 pixeli la 30 fps și dispune bineînțeles și de bliț.

  726. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  727. Noile opțiuni avansate de control manual aduse de noul LG il fac sa fie un adevarat competitor fata de alte camere foto dedicate.

  728. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  729. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual al camerei si salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  730. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  731. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor .

  732. Caracteristica inedită a camerei telefonului – opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  733. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si Camera cu tehnologie laser AF si OIS 2.0

  734. LG G4 este primul smartphone dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixeli.

  735. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  736. Caracteristicile speciale ale camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  737. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  738. Caracteristica inedită a camerei telefonului – opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, precum si salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  739. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  740. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Mai exact, se poate activa salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW.

  741. Opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Mai exact, se poate activa salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și va fi posibilă încărcarea informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW.

  742. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual al camerei si salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  743. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  744. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  745. Caracteristica inedita pe care o introduce camera lui LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, mai exact posibilitatea de salvare in mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare.

  746. Caracteristica inedita pe care o introduce camera lui LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, mai exact posibilitatea de salvare in mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare.

  747. Caracteristica inedita pe care o introduce camera lui LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, mai exact posibilitatea de salvare in mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare.

  748. Caracteristica inedita oferita de LG G4 este reprezentata de opțiunile avansate de control manual.

  749. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora în mod RAW DNG, prin folosirea modulului Auto și opțiuni diverse de editare foto.

  750. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 consta in dotarea camerei foto cu optiuni avansatet realizarea pozelor si salvarea acestora in moduln f RAV DNG prin folosirea modulului auto , cat si diverse optiuni de editare foto. Pe scurt, este primul telefon care ar putea inlocui o camera digitala ( cu exceptia DSLR)…dar ramane inedita din acest punct de vedere.

  751. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora în mod RAW DNG, prin folosirea modulului Auto și opțiuni diverse de editare foto.

  752. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 constă în faptul că are în dotare opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora în mod RAW DNG, prin folosirea modulului Auto și opțiuni diverse de editare foto.

  753. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  754. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  755. Principala caracteristica deosebita pe care o detine camera telefonului LG 4 este controlul avansat al fotografiei .

  756. LG G4 este un telefon pe care eu si multi alti pasionati de fotografie l-am asteptat, asta pentru ca are optiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor.

  757. Caracteristica inedita pe care o introduce camera lui LG G4 este reprezentata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, mai exact posibilitatea de salvare in mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare.

  758. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  759. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  760. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  761. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  762. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  763. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  764. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  765. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Unii ar spune că G4 poate să înlocuiască o cameră digitală clasică, lucru pe care putem să îl confirmăm: sunt situații în care LG G4 se descurcă să facă poze mult mai bune decât multe din camerele foto digitale existente de pe piață.

  766. Caracteristica speciala a camerei foto de pe LG G4 sunt opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  767. Optiunile specifice sint cele de de control manual pentru realizarea pozelor, cum ar fi salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate, setările pe care le veți folosi pentru realizarea de fotografii se vor păstra la următoarea activare a modului Manual, balansul de alb, setare manuală a distanței, facilitatea de blocare a setărilor de expunere, optiuni diverse de editare foto.

  768. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  769. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  770. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  771. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor….:)

  772. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.funcțiile foto introduse în LG G4 odată cu controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto sunt elemente diferențiatoare. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG. Odată cu treaba asta, soluția de focalizare automată prin rază laser, introdusă în LG G3 și perfecționată pentru LG G4, în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe permit o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

  773. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  774. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  775. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  776. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  777. primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  778. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  779. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  780. Caracteristica inedită pe care o aduce camera lui LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi optiunile de editare avansate.

  781. “Opțiuni avansate de control manual” este caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4.

  782. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  783. Camera de pe LG G4 vine cu opțiuni avansate de control manual ,pentru realizarea pozelor respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare a pozelor.

  784. opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare.

  785. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor .

  786. Caracteristica inedită pe care o aduce camera lui LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi optiunile de editare avansate.

  787. Caracteristica inedita pe care o aduce camera telefonului LG G4, fiind de altfel primul model de smartphone Android LG de pe piata cu o camera excelenta, consta in faptul ca are in dotare optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea acestora in mod RAV DNG, prin folosirea modulului Auto si optiuni diverse de editare foto. LG G4 poate inlocui cu succes o camera digitala clasica si face poze mult mai calitative decat multe alte camere foto digitale de pe piata.

  788. O cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  789. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare.

  790. Caracteristica principală pe care o are camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pt realizarea pozelor respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor și apoi diversele opțiuni de editare a lor.

  791. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  792. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  793. Caracteristica inedita ar fi opțiunile avansate de control manual si posibilitatea de a salva captura în format RAW

  794. funcțiile foto introduse în LG G4 odată cu controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto sunt elemente diferențiatoare. Lentile cu distanța f/1.8 fac posibilă captura unei cantități mai mari de lumină, cu aproape 11% după cum spune LG. Odată cu treaba asta, soluția de focalizare automată prin rază laser, introdusă în LG G3 și perfecționată pentru LG G4, în combinație cu sistemul de stabilizare optică pe trei axe permit o acuratețe mai mare a detaliilor capturate.

  795. Optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, salvarea lor in modul RAW/DNG si diferite optiuni de editare a acestora.

  796. Caracteristica inedită pe care o aduce camera telefonului LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare.

  797. este dotat cu o camera cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optica ai imaginii, autofocus laser, captura RAW (DNG), totul pe un senzor de mare rezolutie de 16 Mpixel

  798. Camera de pe LG G4 vine cu opțiuni avansare de control manual pentru realizarea pozalor.

  799. Optiunile specifice sint cele de de control manual pentru realizarea pozelor, cum ar fi salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate, setările pe care le veți folosi pentru realizarea de fotografii se vor păstra la următoarea activare a modului Manual, balansul de alb, setare manuală a distanței, facilitatea de blocare a setărilor de expunere, optiuni diverse de editare foto.

  800. Smartphone-ul LG G4 este primul model de smartphone Android LG dotat cu o camera excelenta, iar caracteristica inedita pe care o aduce camera foto a acestui telefon consta in optiunile avansate de control manual cu care este dotat, el putand sa inlocuiasca cu succes o camera digitala clasica, facand poze mult mai calitative ca aceasta. Se poate selecta Manual Mode, iar pozele se pot salva in RAW DNG, apoi se pot edita prin diverse optiuni.

  801. Buna ziua,
    Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina. Astfel telefonul LG G4 ar putea inlocui cu usurinta o camera digitala de pe piata ( cu exceptia DSLR).
    Va multumesc

  802. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  803. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare a pozelor.

  804. Caracteristica inedita pe care o aduce camera smartphone-ului LG G4 este reprezentata de optiunile manuale avansate cu care este dotat acest telefon, respectiv salvarea in RAW DNG a pozelor si mai apoi editarea acestora prin diverse optiuni. De altfel, noul model de LG G4, este primul model de smartphone Android LG dotat cu o camera excelenta, care poate inlocui cu success o camera digitala clasica.

  805. LG G4 are opțiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, respectiv salvarea în modul Raw DNG a pozelor!

  806. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor.

  807. Opțiuni avansate de control manual in realizarea fotografiilor si salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG

  808. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  809. Smartphone-ul LG G4 are în Setările camerei foto opțiuni avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor și salvarea în RAW DNG, putând fi editate ulterior.

  810. Optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina și focalizare asistată cu laser.

  811. Caracteristica inedită pe care o aduce camera lui LG G4 este reprezentată de opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi optiunile de editare avansate.

  812. Caracteristica principală pe care o are camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pt realizarea pozelor respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor și apoi diversele opțiuni de editare a lor.

  813. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  814. Premiera este legata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diverse optiuni de editare a acestora.

  815. Caracteristica noua pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  816. Optiunea avansata de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina și focalizare asistată cu laser.

  817. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor .

  818. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor

  819. Cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.Salvarea în mod RAW DNG a pozelor în locul unor fișiere JPG puternic procesate și posibilitatea încărcarii informațiilor în programele puternice de procesare a imaginilor cu suport RAW

  820. Camera telefonului este de 16 megapixeli.Stabilizarea foto și video foarte bună de pe LG G4 este ajutată de modul manual. Poți controla aproape totul, de la balansul de alb la focalizare și valoarea ISO.

  821. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  822. LG G4 are opțiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, respectiv salvarea în modul RAW DNG a pozelor!

  823. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare a pozelor.

  824. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  825. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina și focalizare asistată cu laser.

  826. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diversele optiuni de editare a pozelor.

  827. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  828. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  829. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina.

  830. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  831. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  832. Caracteristica DE NOUATATE pe care o aduce camera de pe LG G4 este REPREZENTATA DE opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor mai apoi optiuni diverse de editare foto.

  833. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina.

  834. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  835. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor, care are proprietatile unei camere digitala, uneori si depasind-o.

  836. Premiera este legata de optiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si diverse optiuni de editare a acestora.

  837. Caracteristica inedita pe care o aduce camera de pe LG G4 consta in existenta optiunilor avansate de control manual pentru realizarea pozelor. La nivel hardware lentilele cu distanta f/1.8 fac posibila capturarea unei cantitati cu 11% mai mari de lumina.

  838. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  839. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  840. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  841. optiuni avansate de control manual si salvarea pozelor in format RAW DNG, pentru prelucrare ulterioara in Photoshop, etc.

  842. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  843. LG G4 dispune de optiuni avansate de control al camerei specifice unui DSLR, iar premiera ar fi salvarea pozelor in format RAW DNG in loc de JPG si aceasta caracteristica fiind preluata de pe DSLR.

  844. LG G4 este primul smartphone dotat cu o cameră cu lentila low-light f/1.8, mod manual, stabilizare optică a imaginii, autofocus laser, captură RAM ( DNG ), totul pe un senzor de mare Rezoluție de 16 Mpixeli.

  845. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  846. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor. Beneficiaza de control manual al optiunilor si suport pentru salvarea pozele Raw pt editare ulterioara.

  847. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  848. Smartphone-ul aduce in plus o camera care in afara de functii auto, aduce si functii manuale precum captura RAW, plus functii de editare avansate.

  849. LG G4 permite salvarea pozelor in modul RAW pentru prelucrarea lor ulterioara in programe de editare, dar are si functii dedicate, operabile direct din aplicatia telefonului, precum valori ISO, reglarea balansului de alb.

  850. LG G4 dispune de optiuni avansate de control al camerei specifice unui DSLR, iar premiera ar fi salvarea pozelor in format RAW DNG in loc de JPG si aceasta caracteristica fiind preluata de pe DSLR.

  851. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  852. LG G4 aduce posibilitatea de captura RAW, focalizare asistată cu laser si multe alte setari manuale pentru realizarea pozelor.

  853. LG G4 vine cu o camera ce are optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  854. Caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual.

  855. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  856. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este reprezentată opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  857. Camera de pe modelul LG G4 e prevazuta cu optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  858. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  859. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  860. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  861. Caracteristica inedită o reprezintă faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  862. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  863. LG G4 este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  864. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 este aceea de a avea optiuni avansate de control manual al camerei.

  865. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor,aceasta este caracteristica inedita !

  866. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  867. Caracteristica inedita pe care LG G4 o aduce reprezinta opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  868. Caracteristica o reprezintă faptul are opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  869. Camera beneficiaza de control manual al optiunilor si suport pentru salvarea pozele Raw pt editare ulterioara !

  870. Smartphone-ul LG G4 vine cu opțiunea avansată de control manual pentru realizarea pozelor.

  871. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  872. Caracteristica inedită este reprezentată de faptul că este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  873. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  874. Camera cu opțiunea “Manual Mode” este premera. Permite controlul manual al parametrilor de realizare a fotografiilor.

  875. Caracteristica principala este camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  876. Noul smartphone LG G4 vine cu opțiunea avansată de control manual pentru realizarea pozelor…

  877. Premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  878. Caracteristica inedita pe care o are LG G4 estecontrolul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto.

  879. LG G4 aduce posibilitatea de captura RAW, focalizare asistată cu laser si multe alte setari manuale.

  880. Camera foto de 16MP cu mod de captură RAW şi focalizare asistată cu laser, adăpostite într-un corp cu design atrăgător şi finisaje premium. Ajustarea setarilor camerei care optimizeaza luminozitatea si tonurile de negru, captureaza o scena rapida, si permite fotografierea la lumina scazuta.

  881. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  882. Optiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor cu aceasta camera a telefonului LG G4.

  883. Caracteristica inedita a camerei de pe LG G4 este controlul manual oferit prin aplicația de management a camerei foto.

  884. LG G4 are opțiunile avansate de control manual pentru realizarea fotografiilor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a acestora.

  885. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  886. este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  887. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  888. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor

  889. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

  890. Caracteristica inedită pe care o aduce camera de pe LG G4 o reprezintă opțiunile avansate de control manual pentru realizarea pozelor, respectiv salvarea în mod RAW DNG a pozelor si apoi diversele optiuni de editare a lor.

  891. Este primul model de smartphone Android LG cu o cameră excelentă și opțiuni avansate de control manual pentru realizarea pozelor.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep