HomeFeaturedFocusCum ar putea arata Nokia C1

Cum ar putea arata Nokia C1

De bine ce am vorbit ieri despre dilema mea legată de numele de Nokia și de compania care are voie să îl folosească, mânat cumva în discuție de faptul că Microsoft a lansat un feature-phone numit Nokia 230, iată că vine un soi de răspuns (total neoficial, dar probabil destul de controlat) și din partea companiei finlandeze. O imagine cu un terminal care se vrea a fi primul smartphone Nokia, model C1, începe să facă turul internetului, mai ales pe meleaguri asiatice.

Nu o să insit asupra lui Nokia C1 ca produs, prea multe nu pot fi spuse după o simplă fotografie (deși trebuie să remarc că arată binișor și că pare să existe atât în variantă cu Android cât și într-una cu Windows), dar o să mă opresc puțin asupra numelui și a dilemei mele. Până la urmă, dacă acest smartphone Nokia C1, care vrea se fie lansat în colaborare cu Foxconn anul viitor, își va păstra numele, cum vom reuși noi, consumatorii, să nu fim amețiți cu totul? Cine are voie să folosească numele de Nokia?

Nu de alta, dar bănuiala mea este că, de anul viitor, acesta va reveni la compania finlandeză care l-a și consacrat. Dacă e așa, probabil că va mai urma ceva ping-pong cu acest brand.

via UberGizmo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep