HomeFeaturedFocusHTC a prezentat oficial One M9s

HTC a prezentat oficial One M9s

S-a întâmplat în Taiwan, acolo unde își fac de obicei apariția în ochii presei toate aceste derivate care par a complica puțin familia de dispozitive One de la HTC. Dar probabil că terminalul în cauză va ieși și în afara granițelor țării natale, așa că merită puțină atenție din partea noastră, sunt destul de convins că, într-o formă sau alta, îl vom vedea pe One M9s și pe la noi prin țară.

Schimbările față de fratele mai celebru și mai cosmopolit, HTC One M9, sunt puține și se regăsesc mai ales la nivel de chipset, acolo unde a apărut în peisaj Mediatek Helio X10 (cu procesor octa-core de 2,2 GHz și GPU PowerVR G6200 ), în locul lui Qualcomm Snapdragon 810 cel despre care se spune că se încinge, dar pe care nu am reușit să în înfierbânt de vreo trei luni de zile de când îl folosesc. Probabil cea mai dureroasă lovitură în caz de comparație este la nivel de memorii, acolo unde One M9s propune doar 2 GB de memorie RAM și 16 GB pentru stocare internă.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, însă vine cu stabilizare optică, cea secundară este deja clasica UltraPixel de 4 megapixeli, iar ecranul și acumulatorul rămân aceleași. Și din punct de vedere fizic, telefoanele sunt identice. Prețul de 390 dolari este un factor care face destul de dificilă alegerea între One M9 și One M9s. Nu aș putea să spun pe care l-aș alege dacă aș fi pus în fața unei astfel de decizii.

via PocketNow

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep