HomeEvenimenteInca mai sunt locuri gratuite la Transportation & Mobility Solutions Experience Forum

Inca mai sunt locuri gratuite la Transportation & Mobility Solutions Experience Forum

Așa cum v-am mai povestit cu câteva zile în urmă, Dassault Systèmes, liderul mondial în dezvoltarea de soluții software pentru proiectarea 3D, alături de partenerii săi din România, CENIT, Magic Engineering și CAELYNX, organizează Transportation & Mobility Solutions Experience Forum. Evenimentul dedicat inovației și  tehnologiilor de ultimă generație din domeniul auto va avea loc marți, 8 decembrie 2015 la Grand Hotel Marriott București.

Transportation & Mobility Solutions Experience Forum va reuni specialiști din companiile locale și liderii în realizarea și implementarea soluțiilor software pentru proiectare și producție cu scopul de a răspunde nevoilor și provocărilor de dezvoltare prin accelerarea inovației, reducerea costurilor și creșterea competitivității.

Evenimentul va explora modul în care companiile pot beneficia de un set complet de soluții de inginerie orientate pe proces și va beneficia de exemple concrete din industrie, sub forma unor prezentări din culisele clienților, best practices locale în utilizarea produselor Dassault Systèmes. Constantin Stroe, Deputy Chairman of Board of Directors al grupului Renault Dacia va fi Key Note Speaker al evenimentului.

Află aici cum poți participa gratuit la acest eveniment. Atenție, locurile sunt limitate!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep