HomeFeaturedFocusMicrosoft Lumia 950 XL in Romania: preturi, cum il comanzi, date de...

Microsoft Lumia 950 XL in Romania: preturi, cum il comanzi, date de livrare

image-1447838026-Microsoft-Lumia-950-XL-price-accessories

În curând (pe 20 noiembrie) noile flagshipuri Microsoft Lumia 950 și 950 XL vor fi livrate în magazinele AT&T din SUA urmând ca de prin 4 decembrie să le vedem și în Europa. Cei ce au făcut precomenzi pe site-ul Microsoft Store vor fi și printre primii norocoși care vor avea Lumia 950 și 950 XL împreună cu un Display Dock, gratuit. Țări precum Olanda, Franța, Irlanda vor beneficia de această promoție pentru că au Microsoft Store localizat.

Asta se întâmplă la alții. Cum e treaba la noi, în România? Când se lansează Lumia 950/950 XL, care vor fi prețurile, cum le cumpărăm?

Nu am încă răspunsuri oficiale, doar niște bănuieli. Teoretic ar trebui să fim și noi aproape de primul val de livrări, deci undeva înainte de finalul anului 2015 să fie și prin magazine. Pe la vecinii noștri dinspre vest Microsoft pregătește lansările noilor Lumia 950 și 950 XL cu termene de livrare începând cu 4 decembrie. Nici Orange, nici Vodafone și nici Microsoft România nu au încă detalii oficiale legate de lansarea locală cu toate că știu să se străduiesc să le aducă cât pot de repede.

Vizavi de preț, la alții Lumia 950 XL e la 699 EUR iar 950 pe la 549 EUR. În mod normal acestea ar trebui să fie prețurile aparatelor fără contract și pentru România. Cu puțin noroc o să vedem ceva subvenții și valori ceva mai mici pentru contractele cu abonamente pe 2 ani de la operatori. Însă nu cred că prețul final o să fie cu mult mai mic, poate o reducere de 100-200 de EUR să prindă unii mai norocoși.

Numai că pentru asta vor trebui să mai aștepte o bucată.

Ce fac cei ce vor să îl aibă acum? Păi pot să meargă pe oferta QuickMobile.ro sau pot să îl cumpere de la Microsoft Germania via Amazon.de la un preț de 699 EUR și livrare în 3-7 zile începând cu 4 decembrie. Pentru transport mai e o taxă de vreo 10 EUR.

lumia950 amazon

Aparatul va veni mai repede decât dacă ar fi luat din România însă nu vine și cu bundle-ul de Display Dock, conectorul pentru tastatură și monitor necesar pentru Continuum, ori din punctul meu de vedere lipsa lui va diminua semnificativ toată ideea de Windows 10 Mobile pe Lumia 950. Se poate comanda și ulterior pentru 90 EUR.

Deci pentru toți cei nerăbdători, soluții există. Întrebarea este: merită?

Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep