HomeFeaturedFocusUn smartwatch macar interesant: Oukitel A29

Un smartwatch macar interesant: Oukitel A29

Eu îl găsesc chiar atractiv și mă bucur să văd cum situația din piața de smartphone, acolo unde brand-urile chinezești vin cu alternative mult mai ieftine dar cărora nu le lipsește mai nimic la nivel de specificații, se propagă și în segmentul de wearable și ceasuri inteligente. Este una dintre principalele pârghii care acționează asupra celor consacrați și îi forțează să umble treptat la prețuri și să le alinieze corespunzător cu valoara produsului oferit. Poate că un TAG Heuer Connected, proaspăt lansat și care costă nu mai puțin de 1500 dolari (deh, vine de la un nume greu din ceasornicărie) nu este cel mai fericit exemplu. Însă părerea mea este că și 400 de euro este un preț prea mare și, dacă luăm exemplul Vector Watch, nici măcar nu vine de la un nume consacrat.

Oukitel A29 este doar un exemplu de produs care ne arată cam care este adevărata valoare a hardware-ului respectiv și cât este marketing și prețul plătit pentru un brand. Dacă vă spun că acesta costă doar 70 dolari, cred că v-am convins destul de mult de ceea ce încerc să explic aici. La acest preț, arată chiar bine (eu am rămas chitit pe smartwatch-urile rotunde) și are toate funcțiile de care dispun și frații lui mai celebri (și mai scumpi).

Are un acumulator de 320 mAh (care ar trebui să îi garanteze o autonomie de 150 de ore), poate fi conectat cu dispozitive Android sau iOS, are un slot pentru SIM, care îi permite să realizeze apeluri (că tot se lansează ultimul James Bond), monitorizează o suită de activități sportive, calculează cantitatea de calorii arse, atenționează utilizatorul atunci când acesta are perioade prea lungi de repaos, are funcție de montorizare a somnului, dar și de pedometru.

În teorie sună foarte frumos, mai ales prin perspectiva prețului. În practică, este mai greu de accesat, deoarece disponibil doar în China. Însă prin intermediul unor magazine online se poate accesa și din Europa, chiar din România. Precomanda începe de astăzi, cu livrare după 20 noiembrie.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep