HomeFeaturedFocusSe pare ca aplicatiile Lumia Here Maps, Drive+ nu vor mai ajunge...

Se pare ca aplicatiile Lumia Here Maps, Drive+ nu vor mai ajunge in Windows 10 Mobile Store

heredrive

Dacă e adevărat asta înseamnă o veste extrem de proastă pentru utilizatorii de Windows 10 Mobile: aplicațiile Here s-ar putea să nu mai fie prezente în Windows 10 Mobile Store, adică Microsoft a renunțat/a fost nevoită să renunțe la parteneriatul prin care oferea Nokia Drive+ și Here Maps pe Windows Phone/Mobile. Și asta probabil înseamnă că niciuna din aplicațiile Lumia nu vor mai fi aduse pe Windows 10 – știți deja că Lumia Camera a fost înlocuită cu Camera.

heremaps

Într-un fel are sens: concernul ce a achiziționat business-ul Here are probabil ceva pretenții financiare de la Microsoft și aceștia nu vor să plătească. Și dacă punem în balanță și interesul scăzut pe care MS pare că îl acordă platformei Windows 10 Mobile și hardware-ului de aici poate să prindă contur ideea că în curând Microsoft nu va mai fi interesată de zona de mobile …

Pe de altă parte aplicațiile Here sunt încă disponibile în AppStore și Play Store pentru iOS și Android, deci putem spera ca lipsa lor momentană din Windows 10 Mobile Store să fie doar o disfuncționalitate.

Link-ul din Windows Store ne duce încă spre Lumia Drive+, doar că nu permite instalarea aplicației pe orice aparat – doar unii utilizatori o mai pot instala pe Windows 10 Mobile.

Sunt doar niște bănuieli. Ce va fi cu adevărat o să ne zică Gabe Aul în perioada următoare.

via wpgadgets

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. @Radu
    Vodafone ofera Lumia 950 la precomanda in Romania – 550 sau 650 EUR, preturile asteptate. Din pacate fara Display Dock.

    Ieri am facut un hardware reset la Lumia 1520 cu Windows 10 Mobile 10586 pe care nu mergea Drive+. Am luat un backup mai vechi pt restore si acum Drive+ e instalat, functional si cu update-urile la zi. Din pacate in store tot nu apare.

    Poate totusi e o scapare de Windows Store.

  2. Asta e o veste foarte proasta pentru mine inseamna ca o sa renunt la acel upgrade pentru windows 10 mobile erau printre cele mai bune aplicatii cu care se putea lauda windows phone.

  3. Eu sper ca Drive+ sa rămână pentru că este una din putinele aplicatii cu care se poate lăuda Windows.Oricum te poți aștepta la orice.Eu mai sper dar încă nu ma grăbesc sa cumpăr 950-ul.

  4. Asta ar fi o veste chiar proasta. M-am cam plictisit sa astept Lumia 950, si incep sa vad o gramada de review-uri ale unor site-uri gen “windowscentral” de unde ma astept sa vina doar informatii “pro”, in care scrie ca telefonul e fain, doar ca ii lipsesc aplicatiile. Partea de harti mi se parea unul din punctele forte Lumia, la fel si camera, iar pentru celelalte aplicatii desi lipsesc multe, ma astept ca incet incet sa se acopere golul. Facebook este, whatsapp este, office este un mare plus, cat despre cele care lipsesc, ma deranjeaza doar aplicatiile de la banci care nu au suport ptr windows. Dar daca dispar aplicatiile here, o sa ma gandesc de doua ori daca nu merita sa imi iau iphone, ca la android sigur nu o sa mai revin pentru o vreme.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep