HomeFeaturedFocusVIDEO: un concept “inspirat” de iPhone 7

VIDEO: un concept “inspirat” de iPhone 7

Ghilimelele din titlu au fost puse pentru a nu lăsa impresia că vorbesc laudativ la adresa acestui concept de iPhone 7, pe care creatorii săi l-au numit iPhone 6k și, implicit, la adresa acestui tip de promovare. Pentru că, cel puțin din punctul meu de vedere, este vorba despre o modalitate relativ ieftină de a promova o companie de creație sau un artist grafician. Așa cum am mai spus-o, Apple vinde sub orice formă, face audiențe chiar și la știri, așa că, oricine dorește puțină promovare sau caută publicitatea, trebuie să facă ceva legat de Apple sau iPhone și valurile se creează automat. Și astăzi avem un exemplu clar de asemenea tentativă, din partea celor de la Curved/Labs, dar de această dată, spre deosebire de conceptul de iPhone 7 prezentat acum o săptămână, inventivitatea a lipsit cu desăvârșire.

Să dorești să prezinți un concept inedit de iPhone și să aduci în atenția publicului un concept care propune o tastatură fizică, inspirat la modul grosolan din BlackBerry Priv, este mult prea subțire pentru orice artist/agenție care se respectă.

A mai încercat unul, într-o variantă ceva mai simplă și a fost taxat. Acum, în ideea în care chiar Apple ar integra așa ceva în terminalele sale, cred că sancțiunea ar veni din partea publicului. Eu vă las totuși clipul video de mai jos și chiar sper să aflu și opinia unui utilizator de iPhone. Vi s-ar părea util un asemenea design?

via Curved/Labs

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep