HomeFeaturedFocusYamada Denki EveryPhone, un Windows Phone exotic

Yamada Denki EveryPhone, un Windows Phone exotic

S-ar putea ca formularea de Windows Phone să fie depășită, acum că Windows 10 Mobile îi ia locul, dar mie tot îmi vine să o folosesc atunci când fac referire la terminalul în sine. Da, de această dată vorbim de un smartphone cu Windows 10, exotic atât prin țara de proveniență, Japonia, dar și prin nume, Yamada Denki EveryPhone. Din păcate pentru el și pentru fanii sistemului de operare pentru dispozitive mobile de la Microsoft, atunci când vorbim de configurația acestui terminal, ea este departe de a fi exotică. În ceea ce privește prețul, atâta timp cât exotic poate însemna și foarte scump, este ok să folosim și aici acest adjectiv.

Auto-încoronat ca fiind cel mai subțire telefon cu Windows, cu doar 6,9 milimetri, ceea ce îmi aduce aminte de Kruger&Matz Soul 2, care avea puțin peste 7 milimetri, Yamada bla-bla-bla propune specificații de entry-level cu vreo două derapaje în zona de mid-range. Unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), cu chipset Qualcomm Snapdragon 410 (procesor quad-core), îi sunt asociate o memorie RAM de 2 GB și o stocare internă de 32 GB. O combinație destul de rar întâlnită. Adăugați o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, precum și un acumulator de 2600 mAh și spuneți voi dacă 325 de dolari nu par cam mulți pentru un asemenea smartphone…

Oricum, interesantă abordarea acestui producător, de care eu nu am mai auzit până acum, cu Windows 10, într-o piață dominată copios de Apple. Probabil că pe asta mizează, pe obiceiul consumatorilor de a arunca bani mulți pe telefoane, fără să țină cont de specificațiile oferite.

via VM PowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep