HomeFeaturedFocusDigno Rafre, telefonul celor obsedati de igiena

Digno Rafre, telefonul celor obsedati de igiena

Chiar cred la modul foarte sincer că după un timp de folosire, telefonul fiecăruia ajunge să fie un obiect care să aibă nevoie de câte o mică ședință de igienizare din când în când (asta ca să folosim un limbaj elegant și neîncărcat cu termeni medicali). Însă de aici și până la a-l spăla cu apă și săpun, parcă este totuși o distanță cam mare. Este părerea mea, sunt convins însă că în Japonia, de pildă, optica este alta. Tocmai de aceea, Kyocera a lansat exclusiv pe acea piață terminalul despre care vom vorbi foarte pe scurt și care are abilitatea specială de a putea fi spălat cu apă și cu săpun. Nu îmi dau seama dacă alte terminale cu certificări peste certificări care să le ateste rezistența la apă și la scufundări, ar fi rezistat și la săpun, în teorie nu cred că ar trebui să fie probleme, însă Kyocera se împănează cu această premieră și, la cum pare a fi specificul pieței din Japonia, s-ar putea să prindă acest concept.

Prea multe detalii legate de terminal nu au ieșit la iveală (totuși, după ceva săpături am aflat că vorbim despre un ecran de 5 inchi și 720p, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, o cameră foto de 13 megapixeli, un Android 5.1 Lollipop), probabil că abilitatea de a se lăsa săpunit este considerată mult prea importantă pentru ca restul să mai conteze. Nu cred că este chiar așa, însă eu nu trăiesc în Japonia, o țară renumită pentru obsesia pentru curățenie. Nu o spun deloc ironic, chiar vorbesc foarte serios. Tocmai de aceea cred că Kyocera Digno Rafre are șanse să cucerească ceva public în această țară. Și asta în ciuda prețului destul de aspru pe care îl pretinde, undeva aproape de 500 dolari.

Mai jos aveți și un clip publicitar pentru acest smartphone special, vă ajută să înțelegeți ce spuneam mai devreme legat de specificul pieței nippone.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep