HomeFeaturedFocusNiste update-uri legate de HERE Maps: utilizatorii existenti raman cu aplicatia, viitorul...

Niste update-uri legate de HERE Maps: utilizatorii existenti raman cu aplicatia, viitorul e nesigur

here-drive-lumia-cyan

În continuare sunt probleme cu instalarea aplicațiilor Here pe aparatele Windows Phone și Windows Mobile chiar și după vreo două update-uri de Store lansate de Microsoft. A mers, pe urmă nu a mai mers, a mers din nou și acum iarăși nu mai poate fi instalat. Totuși, cine a trecut la Windows 10 Mobile și are pe undeva vreun backup în care Here Drive+ putea fi folosit, are șansa să recupereze aplicația prin descărcarea din History.

Eu așa am făcut și am acum Here Drive+ pe Lumia 1520 cu cel mai nou build de Windows 10 Mobile. Alții nu au fost la fel de norocoși.

După ce săptămâna trecută s-a finalizat vânzarea soluției Here către consorțiul german format din Mercedes, Audi și BMW, nu a mai venit niciun update despre situația existentă.

Astăzi însă, Pino Bonetti, Social Media lead pentru Here a dat niște lămuriri:

”Salut, aici e Pino din echipa Here. Vă mulțumim pentru feedback.

Utilizatorii existenți ai aplicațiilor HERE pe toate platformele Windows vor continua să le poată folosi. Lucrăm cu Microsoft și am corectat problemele tehnice ce au oprit anumiți utilizatori să actualizeze aplicațiile HERE. Dacă aveți probleme în continuare vizavi de update-urile pentru aplicațiile HERE atunci vă rugăm să vă adresați departamentului de suport la appsupport@here.com.

Pentru utilizatorii noi, aplicațiile HERE nu sunt disponibile momentan în Windows Store din cauza unor probleme care nu au treabă cu Microsoft. HERE își cere scuze pentru neplăceri și vă asigură că lucrează să rezolve problemele în cel mai scurt timp.”

Ok, ce înțelegem de aici? Că e posibil să existe probleme de licențiere între noul consorțiu și Microsoft?

Unii așa ar spune. Ceea ce e clar este că aplicațiile HERE, în special Drive+ au fost (și poate încă sunt) un motiv bun pentru ca cineva să se orienteze către platforma mobilă a Microsoft. Dispariția lor din Windows Store nu ar fi deloc ceva pozitiv.

Vestea bună este că e posibil ca lucrurile să se remedieze. Cel puțin eu așa sper.

via wmpoweruser

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep