HomeFeaturedFocusiPhone-ul unui utilizator s-a incins in asternuturi. Pana la flacara!

iPhone-ul unui utilizator s-a incins in asternuturi. Pana la flacara!

Poate vă veți întreba ce făcea omul cu telefonul în pat. Nu vreau să intru în astfel de detalii, consider că obiceiul este unul total nesănătos, orice dispozitiv pus la încărcat trebuie să fie cât mai aerisit, nu acoperit de tot felul de textile. Da, eroul nostru, un anume David Grimsley, avea telefonul la încărcat în pat, lângă el. Un iPhone 6 Plus. Probabil a adormit în timp ce îl butona. Sau, ca un fan-boy adevărat (deși acum s-ar putea să nu mai fie), devenise ceva mai intim cu telefonul său mult-iubit și împărțeau în mod uzual același așternut.

Partea ciudată este că incidentul vine la un interval de timp destul de scurt după unul similar. Atunci, unui individ i s-a aprins telefonul în buzunarul pantalonilor, lăsându-l pe om cu pantalonii în vine, la propriu. Partea și mai ciudată și care poate da naștere la o pleiadă de teorii conspiraționiste, este că ambele incidente au avut loc în Atlanta. Sabotaj!!!

Man_Says_iPhone_Caught_Fire

Lăsând gluma deoparte, este bine că omul nostru a scăpat doar cu răni minore și că lucrurile nu au luat-o razna. Nu este bine că, la fel ca de atâtea ori, Apple și distribuitorii săi consideră că o simplă înlocuire a terminalului este suficientă pentru a rezolva incidentul. Nu este! Pe de altă parte însă și consumatorii ar trebui să își mai revizuiască puțin obiceiurile. Nu este deloc OK să își ții telefonul toată noaptea la încărcat printre haine, în pat, sau chiar sub pernă. Și este recomandat să nu alegem accesoriile pentru dispozitivele noastre (și mă refer în special la încărcătoare, dar este valabil și pentru altele) doar în funcție de preț. Câteodată un preț mai mare atrage și o calitate mai bună. Câteodată!

via Fox5News

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep