HomeFeaturedFocusPreturi si disponibilitate Display Dock pentru Continuum din Windows 10 Mobile in...

Preturi si disponibilitate Display Dock pentru Continuum din Windows 10 Mobile in Romania

ms display dock

Începând de săptămâna viitoare Microsoft Display Dock, adaptorul fără de care funcția Continuum de pe Lumia 950 și Lumia 950 XL nu poate să fie pusă în valoare, va fi disponibil și în România prin intermediul magazinelor online și operatorilor de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, Telekom). Prețul recomandat este de 99 EUR + TVA (deci aproximativ 124 EUR), probabil cu diferențe (în plus sau în minus) în funcție de magazin.

Reamintesc, prin Display Dock un smartphone Lumia 950 sau Lumia 950 XL cu Windows 10 Mobile poate fi transformat în PC: pe Display Dock se conectează tastatură, maus și monitor extern.

Ca să vă faceți o idee mai clară despre ce este Continuum și Display Dock vă invit să urmăriți materialul video de mai jos:

Din câte am înțeles tot săptămâna viitoare vor începe și livrările de aparate Lumia 950 și Lumia 950 XL și sper la niște promoții de bundle Display Dock din partea operatorilor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Taraba cu Dock-ul mi se pare de nișa, nu cred ca tot utilizatorul de smartphone va avea nevoie de asa ceva. Mie mi se pare mult 124€ pentru ce folosit cu totul ocazional, si atunci cu miracast poate ai fi făcut treaba.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep