HomeFeaturedFocusRecomandare: colectie de skin-uri pentru Android Wear

Recomandare: colectie de skin-uri pentru Android Wear

phpdg17pr

Cei ce folosesc un ceas inteligent care funcționează cu Android Wear vor fi fericiți să afle că există o colecție de aproape 60 de skin-uri pentru ecranul principal al ceasului. Colecția în cauză este găzduită în magazinul de aplicații Google într-o secțiune specială, alese dintr-un număr de peste 4000 de aplicații similare.

Colecția de care vă vorbesc conține skin-uri făcute de designeri celebri precum Rebecca Minkoff, Melissa Joy Manning și Nicole Miller, filme celebre – GoldenEye 007, branduri din zona de sport (Asics sau Under Armour). Cât am testat LG G Watch R am căutat în mod special selecții de aplicații și skin-uri care să mă ajute să dau un aspect aparte și o funcționalitate crescută ceasului și nu prea am găsit.

Dar voi, posesorii de ceasuri precum Asus ZenWatch, LG Watch Urbane, Moto 360 2, Tag Heuer Connected etc. merită să dea o tură prin Play Store și să încerce skin-urile selectate acolo. Sunt rotunde, pătrate, unele gratuite și altele pe bani. Pe scurt, de toate pentru toți.

Iar ca să vă fac poftă am ales câteva care mie mi-au plăcut foarte mult:

phpmaaxj9phphm0cojphpx0hhimphpfa29otphpblprxtphp0a58tkphpjziqgl

Spor la descărcat. Colecția se găsește aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep