HomeFeaturedFocusUn misterios smartphone HP Falcon apare la orizont

Un misterios smartphone HP Falcon apare la orizont

Este vorba, cum era de așteptat, despre informații neoficiale, mai exact despre leak-uirea unor rezultate de teste benchmark la care secretosul telefon a fost supus. Înainte de a face presupuneri legate de intenția celor de la HP de a reintra pe piața de smartphone, dați-mi voie să fac o scurtă paranteză și să vă aduc aminte că eu am declarat nu mai departe de ieri că se poartă Qualcomm Snapdragon 820. Ei bine, dacă informațiile scăpate accidental (cam la fel de accidental precum atinge piciorul adversarului atunci când intră la minge Pepe de la Real Madrid) în direcția presei sunt corecte, HP Falcon completează lista terminalelor care se vor baza pe acest chipset care readuce quad-core-ul în prima linie. Da, este vorba despre un dispozitiv cu trăsături de adevărat flagship (ecran de 5,8 inchi QHD, cameră foto de 20 megapixeli), însă de această dată vorbim despre un telefon cu Windows 10 Mobile.

Este cam singurul argument în favoarea teoriei că HP este într-adevăr în spatele acestui presupus telefon și nu este doar o coincidență de nume. Țintirea mediului enterprise, prin ecosistemul Windows 10 Mobile (și mai ales prin Continuum) este o chestie tare pe gustul celor de la HP.

Pe de altă parte, recomand o doză foarte mare de rezervă asupra acestor informații. Nu de alta, dar există destule scăpări în specificațiile expuse acolo. Combinația de memorii de 1 GB de RAM și 43 GB pentru stocare internă sau camera foto frontală de 12 megapixeli sunt chestii destul de neobișnuite.

Vom vedea cu timpul ce se va mai auzi despre acest telefon. Sunt sigur că dacă chiar este real, informațiile vor ieși la iveală treptat.

via WMPowerUser

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep