HomeFeaturedFocusCONCURS: Castiga un smartphone LG Nexus 5X!

CONCURS: Castiga un smartphone LG Nexus 5X!

V-am promis un nou concurs cu un premiu atractiv, iată că ne ținem de promisiune. Prin amabilitatea celor de la LG Romania, un smartphone LG Nexus 5X (care se afla la noi în teste) își va găsi un fericit posesor printre cititorii noștri.

Pentru a putea intra în concurs, trebuie să fiți fanul paginii de Facebook MOBzine România, să dați un share postării care anunță concursul și să ne răspundeți printr-un comentariu pe site (nu se iau în considerare comentariile de pe Facebook), la articolul care anunța concursul, la o întrebare simplă. Care dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X vi se pare cea mai interesantă? Detalii despre telefon găsiți în review-ul complet al acestuia. Comentariul este foarte important, pentru că adresa de mail va fi folosită pentru validarea câștigătorului.

Concursul durează până pe 27 ianuarie 2016 (ora 23.59), iar câștigătorul, care va fi ales prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site până pe 29 ianuarie 2016. Acesta va trebui să trimită un mail de confirmare de pe adresa de mail folosită pentru comentariu. Mult succes tuturor participanților!

1224 COMENTARII

  1. Consider ca cea mai interesanta caracteristica a telefonului LG Nexus 5X este camera de12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare.

  2. Imi place la acest model ecranul care este destul de bun, cel putin pentru mine si faptul ca are Android 6.0 Marshmallow.

  3. Caracteristica interesanta pt mine este faptul ca daca luminozitatea este dată la maxim, în lumină artificială, ecranul lui Nexus 5X e foarte strălucitor

  4. Caracteristica cea mai interesanta pentru mine a telefonului este display-ul de 5.2 inci, IPS LCD și 1920 x 1080 pixeli.

  5. Este un produs foarte bun avand in vedere camera foto care realizeaza niste fotografii de exceptie la cei 12,3 MP, iar Procesorul „Qualcomm Snapdragon™ 800 Quad-Core” si poti printa oriunde; este un element foarte util in viata mea, a tuturor oamenilor care profeseaza diferite domenii.

  6. Design simplu, dar modern
    Realizat cu precizie, din material rezistente, designul minimalist al lui Nexus 5 ofera un contrast unic, cu o carcasa sofisticata.

  7. Cum fac mereu poze,imi place faptul ca are o camera bună de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare.

  8. Cel mai interesant mi s-ar parea senzorul de amprenta. Mai exact rapiditatea acestuia care din cate se pare ar depasi chiar si senzorul de pe Iphone 6S

  9. sunt multe caracteristici interesante pe care le-am citit in review-ul acestuia, iar cel mai tare mi se pare a fi primul aparat livrat cu Android 6.0 Marhmallow.

  10. Alimentare de lunga durata
    Cu 4G LTE rapid si conectivitatea Wi-Fi combinate cu
    puterea de ultima ora de la procesorul Quad-Core
    Snapdragon 800 si Android 4.4 KitKat, face ca navigarea pe
    web sau poti incerca orice joc. este telefonul visurilor mele!

  11. Display-ul IPS LCD de 5,2″ cu o rezolutie buna de 1920×1080 pixeli, cu protectie antiamprenta tip Gorilla Glass 3 este o caracteristica care iese in evidenta, precum si carcasa din policarbonat usoara si ergonamica, senzorul de amprenta

  12. Dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X cea mai interesantă pentru mine este display-ul: culori naturale, stralucire buna, densitate decenta.

  13. Senzorul de amprenta,designul,sistemul de operare 6.0 si camera sunt lucrurile care imi plac la acest telefon.

  14. Alimentare de lunga durata
    Cu 4G LTE rapid si conectivitatea Wi-Fi combinate cu
    puterea de ultima ora de la procesorul Quad-Core
    Snapdragon 800 si Android

  15. Lg Nexus 5x este interesant pt ca are android 6 si va primi repede orice actualizari de la Google. Acest lucru impreuna cu o camera foto foarte buna si hardware-ul echilibrat si performant fac din acest telefon un best buy in categoria sa de pret.

  16. Din punct de vedere hardware este bine echipat.Camera principală ,este impresionantă prin modul HDR+, cu care reușește să capteze multă lumină chiar și în locuri mai intunecoase.Cu cei 3 GB de memorie RAM, atât în meniu cât și în jocuri complexe s-a comportat foarte bine , Asta se datorează și sistemului de operare, Android 6.0 Marshmallow.

  17. Alimentare de lunga durata
    Cu 4G LTE rapid si conectivitatea Wi-Fi combinate cu
    puterea de ultima ora de la procesorul Quad-Core
    Snapdragon 800 si Android 4.4 KitKat, face ca navigarea pe
    web sau poti incerca orice joc. Poti face acest lucru
    intreaga zi, cu ajutorul acumulatorului de inalta tensiune
    (2300 mAh).cu alte cuvinte ar fii telefonul visurilor mele!

  18. Cea mai importanta caracteristica a telefonului LG Nexus 5X mi se pare camera foto, urmata de incarcarea rapida de 2 ore pana la 100%. Sunt foarte curioasa cum e sa ai un telefon care are destula memorie, incat sa iti permita sa mai poti instala aplicatii, spre deosebire de al meu, care ma face sa sterg cache-ul si datele in fiecare zi, doar ca sa pot citi e-mailul.

  19. Display-ul IPS LCD de 5,2″ cu o rezolutie buna de 1920×1080 pixeli ,cu protectie antiamprenta tip Gorilla Glass 3 este o caracteristica care iese in evidenta, precum si carcasa din policarbonat usoara si ergonamica, senzorul de amprenta, si altele… .

  20. procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz …. camera de 12.3 MP cu 2.0 pixeli …senzor de amprentă….ce ti ai dori mai mult…:)

  21. Pentru mine cea mai interesantă caracteristică a lui LG Nexus 5X este display-ul de 5.2 inci cu rezoluţie 1920 x 1080 pixeli si protecţie Corning Gorilla Glass 3.

  22. Cea mai interesantă caracteristică a lui LG Nexus 5X mi se pare sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow curat.

  23. Softul: in primul rand pentru ca este versiunea pura de Android oferita de Google, iar in al doilea rand pentru ca eventualele updateuri de firmware vin foarte repede, comparativ cu telefoanele de la ceilalti producatori.

  24. Cea mai intresanta caracteristica o consider design-ul, cu carcasă de policarbonat, foarte ușoară și surprinzător de ergonomică

  25. cel mai mult îmi place- procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM

  26. Senzorul de amprenta. Inca nu am un telefon cu un asa feature si mi se pare interesant cel de pe Nexus 5X.

  27. Dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X cea mai interesantă mi se pare cea cu support-ul software, pentru că mereu va avea cele mai noi versiuni de Android. Ecranul si senzorul de amprentă ar fi alte dotări interesante ale acestui device.

  28. In afara de faptul ca este produs de Google (less bloatware) nimic nu mi se pare senzational la acest telefon.

  29. O caracteristica esentiala pentru mine, care mi-a atras atentia este camera foto de 8mp pentru ca imi place sa surprind momentele frumoase si designul atragator pe care acesta il are.

  30. Camera photo de calitate este o caracteristica foarte importanta, mai ales in zilele noastre cand este folosita in diverse domenii de activitate.

  31. Pai caracteristica esentiala pe care o adir la telefonul nexus este camera de 8mb pentru ca astfel pot surprinde momentele frumoase, memoria interna de 16GB pe care o are , si display-ul Full HD IPS prin care pot sa vizionez filmele si serialele mele favorite dar si designul acestuia.

  32. Senzorul de amprenta . 2 gb de ram , procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8Ghz hexa-core 64-bit, camera de 12.3 MP
    Telefonul in sine e foarte tare

  33. Pai o caracteristica esentiala pentru mine, care mi-a atras atentia este camera foto de 8mp pentru ca imi place sa surprind momentele frumoase si designul atragator pe care acesta il are.

  34. Cea mai interesanta caracteristica consider ca e camera deoarece pentru mine,printre altele un telefon trebuie sa aiba si aceasta performanta.

  35. LG Nexus 5x-telefonul mobil cu un design elegant si atragator, cu o serie de caracteristici ce il fac un telefon mult ravnit. De la display-ul IPS de 5.2 inch ci rezolutie 1920×1080 pixeli, la procesorul Qualcomm Snapdragon 808(de tip hexa-core cu 2x ARM Cortex-A57 si 4xARM Cortex-A53,Adreno 418 GPU, 2GB RAM,16 sau 32GB spatiu de stocare), la functia de Android 6.0 Marshmallow care mi se pare cea mai interesanta functie -este un nou sistem de operare care introduce suportul pentru cele mai noi tehnologii, printre care si Android Pay-sistemul de plati, pe care acet minunat telefon il detine.Un extrasmartphone pe care oricine si l-ar dori.

  36. Nexus 5X vine cu excelent display, senzor de amprentă și o cameră deosebit de bună. Telefon bine închegat și care merită să fie luat în considerare.

  37. procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM

    • Cel mai mult îmi place- procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM

  38. Smartphone LG Nexus 5X : Imi place memoria ram de 2 gb , camera frontala de 5 mp si senzorul de amprenta . imi place si ecranul de 5.2 inchi. Arata impecabil .

  39. Senzorul de amprenta . 2 gb de ram si procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8Ghz hexa-core 64-bit.

  40. pentru Android 6.0 Marshmallow, pentru un senzor de amprentă foarte bun, camera de 12.3mp

  41. Nexus 5X vine cu excelent display, senzor de amprentă și o cameră deosebit de bună. Telefon bine închegat și care merită să fie luat în considerare.

  42. In primul rand pentru Android 6.0 Marshmallow, pentru un senzor de amprentă foarte bun, camera de 12.3mp si USB Type-C!

  43. Caracteristica cea mai importanta o consider a fi senzorul de amprenta, care e in trend pt generatia de azi.

  44. Procesorul acestuia Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53, camera foto a acestuia, dar si aspectul.

  45. pentru mine cea mai importanta mi se pare camera de 12.3 MP , chiar este o camera puternica

  46. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core dar si noua versiune de android 6.0 Marshmallow, mi se par caracteristicile cele mai interesante ale acestul telefon. Bineinteles ca nici designul nu e de neglijat.

  47. Dintre toate caracteristicile lui LG Nexus X5 cea mai interesanta mi se pare senzorul de amprenta deoarece ma scuteste de un lucru: sa tin minte parola pentru a-mi debloca telefonul. Super!!

  48. procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1,8GHz hexa-core 64-bit, camera foto de 12.3 MP si senzorul de amprenta

  49. In primul rand ma incanta procesorul acestuia Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53, pe langa procesor, imi place camera foto a acestuia, dar si aspectul. Mi se pare un telefon foarte performant si reusit.

  50. Senzorul de aprenta, camera performanta ,colturile rotunjite,android nou. Si un pret aceptabil.

  51. Sistemul de operare Android 6.0 Marshmallou este cea mai impresionanta caracteristica pt mine.

  52. Designul, faptul ca face parte din clasa Nexus, precum si versiunea clean si actualizata de Android cu care vine instalat.

  53. Imi place camera foto si claritatea imaginii,implicit modul in care ruleaza pe ultima versiune de android. Este versiunea mai ieftina a smartphonurilor high class.

  54. Toate caracteristicile telefonului sunt interesante, deoarece ele compun telefonul in sine! Eu daca as cumpara acest telefon sau daca l-as castiga 🙂 l-as lua pentru toate caracteristicile la un loc!

  55. Sunt de parere ca procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1,8GHz hexa-core 64-bit, camera foto de 12.3 MP si senzorul de amprenta.

  56. Imi place cel mai mult Androidul curat! Si faptul ca in teorie primeste repede cele mai noi versiuni de os! 🙂

  57. Sistemul de operare Android 6.0 Marshmallou este cea mai impresionanta caracteristica pt mine.

  58. Design-ul simplu si elegant , Camera foto super , Android 6.0 Marshmallou navigare rapida

  59. Imi place procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM.

  60. ma atrage camera de 12.3 MP,senzorul de amprenta e si el interesant,incarcarea rapida a bateriei

  61. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit si dimensiunea ecranului de 5.2”

  62. Cea mai interesantă caracteristică este senzorul de amprentă. Ar mai fii camera de 12.3, cel mai nou android.

  63. Senzor aprenta plus protuberanta camerei foto si cele doua leduri,marini rotunjite,butoane hardware mascate bine in caracasa stocare 16GB ,grosimea de 7,9mm.pret atractiv.

  64. Cea mai interesanta caracteristica de la LG Nexus 5X mi se pare a fi procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit.

  65. ‘senzorul de amprenta’ mi se pare cea mai interesanta caracteristica a acestui telefon.

  66. Avantajele acestui smartphone sunt încărcarea bateriei , care se face relativ repede: sub 2 ore pentru 100% și undeva la 22 de minute pentru un spor de 25% si este performant .

  67. CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808, camera si android 6.0 !

  68. Camera de 12.3 mp este cea mai interesanta, iar dupa sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow

  69. este interesant deoarece are display-ul de 5.2 inci , IPS LCD si estte primul android 6.0 Marshmallow.

  70. Ciudat ca are doar 2 GB ram la momentul 2016. Camera pare sa fie foarte OK (trebuia sa faci o poza bradului din Piata Sfatului noaptea, cand se aprindeau luminitele)

  71. Cel mai mult la Nexus 5X imi place faptul ca primeste actualizari directe de la Google, astfel fiind mereu la curent cu ultima versiune de Android.

  72. Binee,cea mai interesanta caracteristica ar fi ca e total diferit de celelalte LG-uri si e foartee cool,mi-ar placea sa-l stapanesc!:-)

  73. Sunt atrasa de sistemul de operare Android Marshmallow, pe care inca nu l-am testat, dar si de camera foto.

  74. “senzorul de amprenta” mi se pare cea mai tare caracteristica. din punctul meu de vedere este un telefon superb, pe care si l ar dori orice impatimit de gadgeturi…..

  75. Display-il de 5,2 inch cu rezoluție full HD, procesorul Snapdragon 808 și camera de 12.3 MP cu f/2.0 si pixeli de 1.55 microni care da rezultate foarte bune in diverse conditii de iluminare.

  76. Camera de 12.3 mp, tehnologia avansata si faptul ca pot imprima poze si documente oricand il face perfect, am nevoie de asa ceva

  77. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare sistemul autentic Android 06 Marshmallow si de asemenea procesorul Qualcomm Snapdragon 808 .

  78. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8 Ghz hrxa- core 64 bit . Sistemul de operare Android Marshmallow.

  79. Cea mai interesanta caracteristica la LG Nexus 5X este procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit. Multumesc

  80. Sunt impresionata la Nexus 5X de camera OIS de 8MP care incorporeaza tehnologii avansate pentru a realiza imagini vii cu o gama larga de culori si lumina perfecta. In timp ce tincamera, OIS (Optical Image Stabilization) va stabiliza imaginea chiar cu tremuratul mainilor, astfel incat fotografiile si clipurile video vor fi clare.

  81. Cel mai interesant mi se pare soft-ul Android Marshmallow, autentic, fara modificari.

  82. Cea mai interesanta caracteristica de la LG Nexus 5X este procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit

  83. Cea mai interesantă caracteristică a telefonului LG Nexus 5X mi se pare senzorul de amprentă.

  84. Faptul ca pot imprima fotografiile preferate la fata locului sau chiar documente, email-uri si multe altele mi se pare cea mai interesanta caracteristica.

  85. Cele mai interesante caracteristici la Nexus 5X sunt: memoria 2GB RAM, android 6.0 ,senzor de aprenta.

  86. O caracteristica importanta ,din punctul meu de vedere, este ecranul IPS LCD de 5,2″(1929x1080pixeli) cu o densitate de 432 ppi, dotare care il plaseaza pe LG Nexus 5X alaturi de cele mai bune telefoane din zona de mijloc.Viteza de lucru buna este asigurata de un procesor Snapdragon 1.8GHz, hexa-core 64 bit , un GPU Adreno 418 si un RAM de 2Gb DDR3. Design-ul carcasei cu o grosime de 7,9mm, mai usoara realizata din policarbonat, il face pe LG Nexus 5X mai placut cand il tii in mana.Propietatile camerei foto de 12.3 Mp de foarte buna calitate si a senzorului de amprenta complecteaza principalele caracteristici ale telefonului LG Nexus 5X.

  87. Procesor foarte puternic capabil sa ruleze orice aplicație, camera foto de 12.3 MPX și desigur Android 6.0

  88. Protecția e asigurată de Corning Gorilla Glass 3 plus un strat oleophobic ce ar trebui să țină departe amprentele.

  89. punctul forte ,Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, alimentarea de lunga durata a telefonului

  90. O caracteristica importanta a lui LG Nexus 5X este faptul ca acumulatorul se incarca repede,la 100% in aproape 2 ore, fapt care il face eficient in timpul zilei cand evident mai avem nevoie de telefon.LG Nexus 5X mai este dotat cu un display de 5,2″ IPS LCD cu caracteristici foarte bune, o camera foto de 12,3 Mpx cu rezultate foarte bune in diverse conditii de iluminare si un cititor de amprenta, dotari care il fac sa aiba o pozitie buna in categoria telefoanelor din zona de mijloc.

  91. Imi place ecranul care este generos, camera este ok, iar sistemul de operare destul de interesant

  92. Caracteristica cea mai importanta a telefonului LG Nexus 5X, cea pe care o apreciez cel mai mult, este camera foto de 12,3 MP. Asta pentru ca-mi doresc sa fac multeee poze!:)

  93. Sunt innebunita dupa poze,de aceea imi place mult faptul ca are camera foto buna de 12.3 MP.Multumesc

  94. Consider ca cea mai interesanta caracteristica a lui Nexus 5X este procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit

  95. Faptul că aparatele din seria Nexus sunt special concepute pentru a funcționa mereu cu cea mai recentă versiune de Android.

  96. cel mai mult la LG Nexus 5X imi place display-ul,camera foto de 12.3 MP și f/2.0 si faptul ca are o baterie rezistenta!

  97. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare si 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  98. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare si 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  99. Cel mai important aspect al telefonului LG Nexus 5X este procesorul, si anume Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit!

  100. Ultimele update-uri la Android, senzorul de amprenta si displayul. Desigur, si celelalte specificatii sunt bune!

  101. Smartphon-ul LG Nexus 5× este interesant deoarece poți avea mereu cele mai recente versiuni android , are procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8 Hz hexa-core 64-bit , are soft-ul 6.0 și este primul android 6.0 Marshmallow.

  102. Pentru ca sunt o împătimită a fotografiilor cea mai interesantă caracteristica este camera foto excelenta in diferite moduri de iluminare!

  103. De departe cel mai interesant este noul sistem de operare Android 6.0 Marshmallow, dar nu este de neglijat nici displayul de 5,2″.

  104. Senzorul de amprenta este una din caracteristicile interesante ale telefonului LG Nexus 5X.

  105. Caracteristicile cele mai interesante sunt: OIS (Optical Image Stabilization) care stabilizeaza imaginea chear daca mainile tremura , HDR+ (combina expuneri multiple) pentru o singura fotografie , Photo Sphere (creaza imagini 360°), alimentarea de lunga durata asigurata de un acumulator de 2300 mAh si de viteza procesorului Quad Core Snapdragon 800 cu frecventa de 2260 MHz.

    • Imi cer scuze,o mica neatentie si am trecut date pentru un alt telefan. Atentie, link-ul dat de bestconcurs pe pagina de concurs, “aici” cu detaliile telefonului prezinta un alt telefon cu acelasi brend. Revin cu un raspuns corect la intrebarea din concurs. Multumesc de intelegere.

  106. Cel mai important aspect al telefonului LG Nexus 5X este procesorul, si anume Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit.

  107. Avand in vedere ca toate telefoanele nou aparute pe piata incearca sa integreze cele mai noi si avansate functii,un mic detaliu le scapa din vede si anume bateria. Dupa parerea mea cel mai impresionant la LG Nexus X5 este capacitatea bateriei de 2300 mAh avand in vedere modelul procesorului Snapdragon 800 Quad-Core si frecventa de 2260, bateria exceleaza printre toate functiile avansate,este capabila sa le faca fata .Este o imbunatatire considerabila in comparatie cu alte modele de telefoane.

  108. Imi place smartphone-ul Nexus 5X deoarece vine cu noul android, are niste specificatii ok si un design atragator,

  109. Consider ca cea mai interesanta caracteristica a lui Nexus 5X este configuratia hardware (procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, GPU Adreno 418, 2GB LPDDR3 RAM).

  110. M a impresionat la acest telefon display ul de 5,2 inci,camera de 12,3 mp si f/2.0, grosimea de doar 7,9 mm si versiunea de android 6,0 Marhsmallow.

  111. Ce mi-a atras atentia la acest telefon este camera foto, dupa cum ati spus si dumneavoastra in review este una buna si senzorul de amprente si faptul ca este primul telefon care are noul sistem de operare android.

  112. Display-ul: culoare naturală, strălucire bună, densitate decentă
    Protecția e asigurată de Corning Gorilla Glass 3 plus un strat oleophobic ce țin departe amprentele.

  113. LG Nexus 5X are 2GB RAM,Android 6.0 ,senzor de aprenta, 5 pe fata pt fotografii ff frumoase si clare ,camera de 12 MP pe spate

  114. In primul rand are un design foarte frumos.Camera foto atat pe spate cat si pe fata este foarte buna,memoria RAM este mare,Android 6.0 Marshmallow.Plus celelate caracteristici bune care au fost reamintite de ceilalti.Un telefon reusit din toate punctele de vedere

    • Cea mai intresanta caracteristica o consider sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow si camera foto de 12,3 Mp

  115. Cea mai intresanta caracteristica o consider ca fiind senzorul de amprentă plus protuberanța camerei foto și cele două LED-uri.

  116. Cea mai intresanta caracteristica o consider design-ul, cu carcasă de policarbonat, foarte ușoară și surprinzător de ergonomică (aproape că nu îți dai seama că ai în mână un smartphone cu display de 5 inci).

  117. Camera foto de 12.3 si procesorul 1.8Ghz mi se pare ca fac din acest telefon unul de top. Sa nu mai spun de ecran care la 1080p ,ce sa mai zic, mai full HD de atat nu se poate. Era sa uit de memoria ram, cei 2 Gb sunt arhi-necesari pentru cireasa de pe tort.

  118. hardware : 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz

  119. Cele mai interesante caracteristici sunt: camera de 12.3 MP <3 si sistemul de operare Android 6.0 Marhmallow

  120. LG Nexus 5X are 2GB RAM,Android 6.0 ,senzor de amprenta, camera de 12 MP frontala pe spate 5

  121. Sistemul de operare Android 6.0 Marhsmalow,senzorul de amprenta,procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit,camera de 12.3 MP cu focalizare cu laser si blitz dual-led și memoria RAM de 2GB.

  122. LG Nexus 5X are 2GB RAM,Android 6.0 ,senzor de aprenta, camera de 12 MP frontala pe spate 5

  123. Cea mai interesantă caracteristica la LG Nexus 5X, mi se pare camera:12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Tot interesant mi se pare si senzorul de amprenta.

  124. O caracteristica care mi-a atras atentia la acest dispozitiv este Senzorul de Amprenta.

  125. Primul lucru ce mi-a plăcut la Nexus 5X este display-ul: culori naturală, strălucire bună, densitate decentă – la 432 ppi putem spune doar decentă în condițiile în care pe alte aparate densitatea pixelilor bate liniștit pragul de 530.

  126. Cred ca sistemul de operare ii cea mai interesanta caracteristica – Android 6.0 Marshmallow. Restul specificatiilor se gasesc si la multe alte telefoane, unele chiar mai ieftine.

  127. Caracteristica cea mai importanta la Nexus 5X dupa parerea mea e partea hardware : 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  128. LG Nexus 5X are 2GB RAM,Android 6.0 ,senzor de aprenta, camera de 12 MP pe spate, 5 pe fata pt fotografii ff frumoase si clare

  129. Cea mai interesanta caracteristica a lui Nexus 5X este display-ul: culori naturală, strălucire bună, densitate decentă – la 432 ppi !!!!

  130. Cea mai importanta caracteristica mi se pare ca este instalat sistemul de Android nemodificat/personalizat si actualizarile softului aparute inaintea celorlalte marci

  131. Cea mai interesanta caracteristica nu este doar una, sunt mai multe, cum ar fi: varianta de Android 6.0 Marshmallow, camera de 12.3 MP cu focalizare cu laser si blitz dual-led, senzorul de aprenta dar si procesorul “Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit”, GPU Adreno 418 și cei 2GB LPDDR3 RAM.

  132. Apreciez ca are camera foto excelenta , iar încărcarea bateriei se face relativ repede ( sub 2 ore pentru 100% și cam la 22 de minute pentru un spor de 25%).

  133. Ce ma atrage pe mine la acest procesor sunt: calitatea si viteza procesorului Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz, senzorul de ampremnta si varianta de Android 6.0 Marshmallow!

  134. Untelefon performant si interesant:
    – procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz
    -android 6.0
    -senzor de amprenta.

  135. 4G/LTE cu viteze de pana la 300Mbps in descarcare
    Wi-Fi a/b/g/nac, doua benzi, wireless direct , DLNA, WIRELESS HOTSPOT, BLUETOOTH 4.1, MICRO USB TIPUL C , Jack de 3,5mm A-GPS, GLONASS,cititor de amprenta.

  136. Cele mai interesante caracteristici la Nexus 5X sunt: memoria 2GB RAM, Android 6.0, senzor de amprenta.

  137. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare si procesorul CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz insotit de cei 2GB RAM.

  138. Camera foto de 12,3, sistemul de operare Android 6.0 MarshMallou, cititorul de amprenta

  139. Imi plac urmatoarele caracteristici : camera foto de 12.3 MP , cititorul de amprenta si ultima versiune de Android 6.0 Marshmallow

  140. Cea mai tare “caracteristica” a acestui telefon mi se pare display-ul 1920 x 1080 IPS de o calitate foarte buna cu un numar de pixeli nu foarte mare,dar avand ca avantaj ca nu consuma foarte mult bateria pentru iluminare.La acestea se poate adauga si faptul ca are un android pur 6.0 Marshmallow .

  141. Sistemul de operare Android 6.0 Marhsmalow,senzorul de amprenta,procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit,camera de 12.3 MP cu focalizare cu laser si blitz dual-led și memoria RAM de 2GB

  142. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare senzorul de amprenta precum si camera foto de 12 Mp!

  143. În primul rand trebuie sa admiram performanța celor de la nexus, telefonul este foarte bun din toate punctele de vedere, are un design atractiv ai cu siguranță oricine și l-ar dori.

  144. senzorul de amprenta mi se pare cel mai bun dispozitiv pe care il are noul Lg , ne ajuta la mai putine tentative de furt

  145. Camera foto este cel mai important lucru al unui telefon pentru o fata ! 😀 Imi place acest telefon

  146. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare senzorul de amprenta,dar si camera foto de 12,3 Mp!

  147. Display-ul, camera foto, senzorul de amprentă, dimensiunea ”normală”, performanța decentă.

  148. Cea mai interesanta caracteritica este faptul ca are android pur :android 6.0 Marshmallow

  149. Cea mai intetesanta caracteristica pentru mine este versiunea de android si faptul ca va primi cele mai noi updateuri.

  150. Mie mi se pare impresionanta partea de frecvente GSM-3G-LTE, acopera un spectru foarte mare mai ales modelul global 🙂

  151. Display-ul, camera foto, senzorul de amprentă, dimensiunea ”normală”, performanța decentă.

  152. Are primul Android 6.0 Marshmallow iar camera este foarte perfomanta.Fiind o mare amatoare a fotografiilor, reprezinta un mare atu pentru mine.

  153. Cele mai interesante caracteristici la LG Nexus 5X mi se par : Android 6.0 Marshmallou si camera de 12.3 MP

  154. Design-ul simplu, dar modern; Pot printa oriunde, oricând; OIS (Optical Image Stabilization) va stabiliza imaginea chiar cu tremuratul mainilor, astfel incat fotografiile si clipurile video vor fi clare – asa ceva nu am mai vazut la un alt smartphone

  155. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, GPU Adreno 418 și RAm-ul de2GB LPDDR3

  156. Camera are functia cea mai interesanta pentru ca realizeaza capturi vii si foarte clare.

  157. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare

  158. camera foto de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni mi-a atras in mod special atentia 😉

  159. Cea mai interesanta caracteristica a telefoanelor Nexus in general, deci si a lui 5X este experienta pura Android si posibilitatea de a avea mereu sistemul de operare la zi

  160. Camera de 12.3 MP cu focalizare cu laser si blitz dual-led,si Android 6.0 Marhsmalow,plus posibilitatea de a avea acces la cele mai noi versiuni de Android dar si senzorul de amprenta.

  161. Cel mai mult îmi place procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8 Ghz hrxa-core 64 bit.

  162. Cea mai intresanta caracteristica o consider încărcarea bateriei care se face relativ repede: sub 2 ore pentru 100% și undeva la 22 de minute pentru un spor de 25%.

  163. Cea mai intresanta caracteristica e senzorul de amprentă, in plus vad și o cameră deosebit de bună, 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare, super !

  164. încărcarea bateriei se face relativ repede: sub 2 ore pentru 100% și undeva la 22 de minute pentru un spor de 25%.

  165. Sunt o gramada de caracteristici care sunt interesante precum NFC, compatibilitate 4G, NFC, procesorul (tipul cat si frecventa), android-ul, puterea bateriei, camerele foto-video, dar cea mai interesanta caracteristica mi se pare aspectul fizic al telefonului.

  166. Mi se par foarte interesante aspectul si diplayul ips lcd . Cred ca 432 ppi sunt suficienti , cel putin pentru mine.

  167. Incărcarea bateriei se face foarte repede: sub 2 ore pentru 100% și undeva la 22 de minute pentru un spor de 25%, si procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8 Ghz hrxa-core 64 bit.

    • procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit cele mai atractive sunt: 2GB RAM și CPU Dual-core

  168. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare senzorul de amprenta,dar si camera foto de 12,3 Mp!

  169. Un plus la acest model il reprezinta camera de 12.3 MP si senzorul de amprenta intalnit doar la modelele de Iphone.De asemenea,apreciez foarte mult designul acestuia dar si sistemul Android 6.0 Marshmallow.

  170. Una dintre cele mai ineteresante caracteristici este camera de 12.3 MP cu focalizare cu laser si blitz dual-led,insa
    si Android 6.0 Marhsmalow,plus posibilitatea de a avea acces la cele mai noi versiuni de Android devine o idee foarte atragatoare.

  171. Cea mai interesanta caracteristica pentru mine este procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit.

  172. Imi place camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni dar si faptul ca are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418

  173. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare faptul ca este un android pur si anume Android 6.0 Marshmallow.

  174. Calitatea fotografiilor si rezolutia mare a camerei foto, de 12,3 MP. Designul si senzorul de amprenta.

  175. Android 6.0 Marshmallou si performanta decenta ,display mai mic [5,2inci] pret atractiv ,camera de 12,3 MP cu f/2.0 si pixeli de 1.55 microni

  176. Cea mai interesantă caracteristică a telefonului LG Nexus 5X este camera de 12.3 MPx și împreună cu Corning Gorilla Glass 3 și stratul oleophobic, oferă acestui dispozitiv avantajul – calitatea foto.

  177. Imi place in primul rand camera de 12.3 MP ,deoarece e unul din principalele caracteristici (sa fie camera peste 10 mp, pentru calitatea fotografiilor) fara de care nu cumpar un telefon si pentru ca are 2GB , suficient de mare pentru cat am nevoie.

  178. Caracteristica cea mai interesanta pe care o gasesc eu la LG Nexus 5X este ca are tot ce caut eu la un telefon smartphone si plus de asta arata foarte bine,iar la cei 4,95 inch chiar pare bun de manevrat in mana.

  179. Android Marshmallow in varianta standard si incarcatorul usb-c, plus caracteristicile high-end. E un super telefon.

  180. Cel mai tare la Lg Nexus x5 este procesorul Snapdragin hexacore de 1,8 ghz….si telefonul ca arata foarte bine…cu respect Ifrim Toader

  181. Cea mai interesantă caracteristică mi se pare camera foto de 12.3 MP, deoarece sunt pasionată de fotografie și îmi place să imortalizez fiecare moment special.

  182. Cel mai tare la Lg Nexus x5 este procesorul Snapdragin hexacore de 1,8 ghz….si imi place ca telefon…Cu respect Ifrim Toader

  183. Cele mai atractive sunt: 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808, camerele de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni si densitatea pixelilor de 432 ppi.

  184. am indeplinit toate conditiile!
    Camera foto mi se pare cea mai cool, pentru poze cu adevarat calitative!

  185. Calitatea fotografiilor si rezolutia mare a camerei foto, de 12,3 MP.
    Designul si senzorul de amprenta.

  186. Androidul 6.0 curat impreuna cu procesorul Snapdragon 808 fac din Lg Nexus 5X un telefon dorit

  187. La mulți ani! Mi-a atras atenția camera foto. Mi se pare super ca un telefon inferior unui samsung s6 sau unui iPhone 6 sa poată oferi calitatea pozelor realizate cu acestea. Foarte interesant review-ul. ☺️

  188. Este un telefon cu un design ultra-modern, calitatea fotografiilor este excelenta datorita rezolutiei foarte mari a camerei foto, iar accesul la pagini internet este extrem de facil datorita vitezei uimitoare a procesorului.

  189. Un telefon cu o experiență Android plăcută, performanță decentă și o cameră foto de excepție

  190. Nexus 5X mai are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  191. Este un Androidul curat. Procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808. In concluzie un android exceptional.

  192. Smartphone LG Nexus 5X : Camera foto excelenta , Android 6.0 Marshmallou si performanta decenta !

  193. Daca ar fi sa ma refer la o caracteristica anume, as puncta designul cu margini rotunjite, dealtfel utile, ceea ce da un aspect bine definit. Daca insa ar fi vorba de dotarile acestuia, prezentate in review, camera foto de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni, pare a fi singurul motiv pentru care as alege acest model…In rest, toate celelalte functionalitati, caracteristici si aplicatii, le gasim la majoritatea telefoanelor… Mult succes!!!

  194. Cel mai mult imi plac performantele acestui telefon care impreuna cu memoria ram, procesorul si OS-ul ne alterat il fac sa se miste excelent.

  195. In primul rand are 2 GB de rami, proc qualcomm quad core, are NFC, rez HD, senzor de aprenta, camera de 12 MP pe spate, 5 pe fata .

  196. Rezolutia camerei foto de 12,3MP, aspectul si pretul accesibil si nu in ultimul rand , senzorul de amprenta !

  197. Un telefon performant la care as aprecia camera performanta, display Full HD IPS, Procesor:Qualcomm Snapdragon™ 800 Quad-Core

  198. Mă atrage că printează oriunde şi oricând. Pot imprima fotografiile preferate chiar la fața locului.

  199. Primul lucru ce mi-a plăcut la Nexus 5X este display-ul: culori naturală, strălucire bună, densitate decentă – la 432 ppi putem spune doar decentă în condițiile în care pe alte aparate densitatea pixelilor bate liniștit pragul de 530.

  200. Caracteristica prin care se remarca in standardele mele este camera foto si senzorul de amprenta

  201. Cea mai interesanta caracteristica : procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8Ghz hexa-core 64-bit.

  202. Chiar am o problemă cu tremuratul mâinilor atunci când fac fotografii, aşa încât îmi place faptul că Optical Image Stabilization mă ajută să fac fotografii şi clipuri clare.

  203. Android 6.0 Marshmallow,Procesorul, camera 12.3 MP exceptionala si amprenta digitala care este foarte utila si sigura

  204. Caracteristica LG-ului nexus 5X care mi se pare cea mai interesanta este designul, aspectetul sau.

  205. 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  206. Un telefon performant cu caracteristice foarte atractive cum ar fi procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit,deasemenea si versiunea android 6.0

  207. Bună! Consider ca fiind cele mai interesant caracteristici senzorul de amprentă și ultima versiune a Android OS, Android 6.0 Marhmallow.

  208. Fiind un smartphone din gama Nexus (deci Google) evident ca va avea intotdeauna ultima versiune de Android. Pentru mine acest lucru este un atu foarte important si un criteriu major cand aleg un telefon Android. In privinta lui 5X pot spune ca ma incanta si imi place camera de 12.3 MP si f/2.0.

  209. Softul stock, fara cosmetizari si aplicatii de umplutura, si faptul ca va primi cel mai rapid update-uri cu versiunile noi de Android lansate de catre cei de la Google.

  210. Stiu ca suna cam trist, dar sunt fan Android Stock si vreau sa vad cum a fost mulat sistemul de operare pe telefon intrucat android 6 a fost lansat odata cu 5X si 6P, ca si termen de comparatie am folosit nexus 5(al unui prieten) si nexus 6 (telefonul meu de zi cu zi), si fiecare versiune de android a avut o caracteristica ce se mula pe nexusul lansat in acea perioada. presupun ca pentru generatia asta este senzorul de amprenta si legaturile lui cu pay-ul.

    Deci, RASPUNS: caractersiticile Sistemului de operare in tamdem cu telefonul.

  211. Display-ul, camera foto, senzorul de amprentă, dimensiunea ”normală”, performanța decentă

  212. Principalul lucru care îmi place la Nexus 5X este faptul că sistemul de operare este Android pur, actualizat direct de Google. Îmi mai place și cititorul de amprentă Nexus Imprint.

  213. Imi place faptul ca desi este din clasa de mijloc, au pus un ecran calitativ 1920* 1080. Deci are o rezolutie buna.

  214. Imi place forma lui, faptul ca are ecranul mare si ca este slim. Este chiar un telefon exceptional!!

  215. Mi-se pare interesanta camera de 12.3 MP, apoi ca ruleaza Android Marhmallow si nu in ultimul rand senzorul de amprenta.

  216. Imi place foarte mult partea foto video iar Lg nexus 5x ma surpride placut cu camera de 12,3mp HD cred ca e unul din principalele atuuri!!

  217. Este un telefon de exceptie, cu ecranul sau de rezolutie foarte mare, procesorul la fel, mare, un desing de exceptie, o camera foto foarte mare, android-ul cea mai noua versiune, este foarte buna pentru aceste telefon foarte tare, cu senzorul sau de aprenta foarte tare, cu memoria s-a la fel de mare, cred ca este unul dintre cele mai puternice telefoane fabricate de LG, este un telefon de exceptie, pe care orice om si l-ar dori.

  218. Pentru mine camera e f atractiva . E primul lucru la care ma uit la un smartphone 😀
    Camera: 12.3 MP – un mare plus ptr telefonul asta !

  219. Smartphone LG Nexus 5X : Camera foto excelenta camera de 12 MP pe spate, 5 pe fata , Procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, Calitate si performanta!

  220. Cele mai interesante caracteristici ale LG Nexus 5X mi se par :senzorul de amprenta,procesorul Qualcomm Snapdragon 808 si chiar si camera …nu am avut ocazia sa testez un LG sa am unu al meu personal insa din auzite am inteles ca este un telefon foarte bun si rezistent…

  221. Cea mai interesanta caracteristica la acest telefonul este senzorul de amprenta. Eu am un LG L70 si nu am aceasta caracterista.

    • Testul care măsoară performanța în browser, Nexus 5X are o clasare chiar bună, aproape de One M9 sau S6 Edge+.si senzorul de amprenta nu este ceva obisnuit la alte telefoane.

  222. Are mai multe caracteristici care ma atrag, de exemplu:
    – camera foto imi asigura realizarea unor fotografii de calitate;
    – culorile sunt clare si …nu in ultimul rand, vizibilitate buna pe ecran in conditii de soare intens;
    – dimensiunile reduse sunt pe placul meu;
    – pretul usor redus face posibila achizitionarea unui produs cu un raport bun calitate/pret.

  223. Senzorul de amprentă reprezintă punctul forte al acestui model de telefon.

  224. Display: 5.2 inci, IPS LCD și 1920 x 1080 pixeli, foarte folositor
    Aspect senzational
    Camera 12.3 MP, exceptionala
    Software: primul Android 6.0 Marshmallow, decent

  225. cea mai interesanta caracteristica a lui LG Nexus 5X este din punctul meu de vedere senzorul de amprenta

  226. Smartphone LG Nexus 5X : Camera foto excelenta , Android 6.0 Marshmallou si performanta multumitoare !

  227. O experiență Android plăcută, performanță decentă și o cameră foto de excepție, plus ca este usor ,Pretul cam mare 🙂

  228. Cea mai interesanta caracteristica a noului nexus 5x este, senzorul de amprementa care pana in acest an, nu a fost implementat pe nici un dispozitiv nexus. Acest senzor are o foarte mare importanta pentru mine.

  229. Sunt de parere ca display-ul full HD, camera foto foarte buna de 12,3MP si senzorul de amprenta fac acest telefon performant.

  230. cele mai interesante lucruri mi se par senzorul din amprentă si camera foto de 12,3 mp

  231. Nesux 5 x este un Smartfon bun mie personal a placut ca lumina de ecran se pote vede bine in timpul zilei si rezolutia ecranului si camera foto

  232. Consider interesanta combinatia: 2GB RAM, Quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz, senzor de amprenta si Android 6.0. Telefon foarte puternic cu o camera pe masura (12.3 MP).

  233. Cel mai interesant mi se pare procesorul, camera…are 2 gb de ram un telefon perfect pentru mine!!

  234. partea cea mai interesanta este procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8 GHz hexa-core 64-bit si camera

  235. Imi place acest telefon și este foarte interesant, deoarece este un Nexus și din această cauză ai cele mai noi actualizări de la Google. Imi place foarte tare și ecranul, chiar dacă are rezoluția mai mică față de concurență, LG a făcut o treabă destul de bună. O caracteristică care îmi place la aceste terminal este camer foto, destul de competentă, zic eu.

  236. Procesorul Quad-core 1.44 GHz Cortex-A53 & dual-core 1.82 GHz Cortex-A57. Procesorul este cel mai important la un telefon.

  237. dupa parerea mea, procesorul Qualcomm Snapdragon 808 este partea cea mai intersanta a acestui telefon.

  238. Imi place tare mult camera fiindca tot vreau sa reusesc sa fac poze faine pe unde merg, dar nu reusesc cu ce am acum.
    De asemenea, are un design nice :).

  239. combinatia Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, cu GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM

  240. 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 si camera foto 🙂

  241. Cea mai interesanta dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X este camera foto foarte buna de 12,3MP dar imi place foarte mult si senzorul de amprenta.

  242. Dispplay de 5,2 inch și procesorul de 1,8 Ghz. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM

  243. Pentru LG Nexus 5X, cea mai importanta caracteristica este senzorul de amprenta, camera foto este un atu important, iar designul este frumos.

  244. Cea mai interesanta dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X este camera foto de 12,3 mp.

  245. Telefonul este un gadget foarte impresionant. Dar cel mai mult ma incanta camera foto foarte performanta.

  246. Imi place display-ul IPS-LCD de 5.2 inchi, cu rezolutie de 1920×1080 !
    Arata foarte bine ! Mereu mi-am dorit un NEXUS …

  247. Nexus 5X are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808.

  248. Eu aș vrea să îi testez toate funcțiile, măcar pentru o perioadă, însă tare curios sunt de senzorul de amprentă!

  249. Îmi plac mai multe lucruri la acest telefon printre ele sunt camera,diagonala de 5.2 și software-ul Android 6.0.

  250. Pe mine m-au dat pe spate camera și display-ul dar m-au dezamăgit că n-au pus și un slot de card de memorie

  251. Ce ma atrage cel mai mult la acest smartphone este faptul ca pot face fotografii sau filmulețe clare cu toti cei dragi mie, in special cu familia mea.

  252. Sunt fan Nexus de vreo 3 ani, iar marile plusuri ale 5X-ului pentru mine ar fi diplsay-ul, camera foto si Androidul pur versiunea 6.0…

  253. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM.

  254. Dispplay de 5,2 inch și procesorul de 1,8 Ghz. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM

  255. Pentru LG Nexus 5X senzorul de amprentă este cea mai interesantă caracteristică dar și camera foto care este de o calitate înaltă.

  256. Un lucru bine venit in seria Nexus este introducerea sensorului pentru amprenta. 🙂 Keep your fingers safe 🙂

  257. Dispplay de 5,2 inch și procesorul de 1,8 Ghz. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM

  258. LG nefiind un tel premium ci unul mai degraba inapre buget…consider ca aingura caracteristica cw poate fi demna de luat in seama la asa o configuratie hardwarw wste camera foto carw desi nu exceleaza totusi se descurca bine cu resurse minime pe un soft marshmallow.Decent.

  259. Senzorul pentru amprenta este un feature interesant, iar camera este o imbunatatire fata de Nexus 5.

  260. Nexus 5X are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808 + laser auto focus ?????

  261. Procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64 e cea mai interesanta caracteristica

  262. procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM.

  263. 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418

  264. In mod cert cea mai buna caracteristica ar fi camera de 12.3 mp si ranking-ul acesteia fata de gigantii Apple si Samsung.

  265. Telefonul este remarcabil ,hard-ul mare. procesorul Snapdragon 808 Quad-core 1,44 Ghz., ecranul fain, ce sa mai zic un telefon dorit.

  266. CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418
    faptul ca aceste procesoare au performante frumusele separat si cu siguranta este si mai bine faptul ca sunt impreuna.

  267. Dispplay de 5,2 inch și procesorul de 1,8 Ghz. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM

  268. Ceea ce mi se pare cel mai interesant la noul Nexus 5X fata de Nexus 5, este cititorul de amprente si camera noua.

  269. Cel mai interesant lucru la acest telefon este faptul ca ofera o experienta a androidului curat, fara bloatware. Vine instalat direct cu versiunea 6.0 Marshmallow. Specificatiile sunt decente si pretul ok. Camera este iar la fel un lucru interesant , realizand poze foarte clare .

  270. Laser autofocus.Oricum este unul din cele mai bune terminale din lume și este greu sa alegi doar o caracteristica.

  271. Telefonul e performant senzor de amprenta, hard-ul mare, cpu, gpu, ram si display-ul fain , ce sa mai zic fain telefonul.

  272. cea mai interesanta caracteristica pt mine este camera , ador sa fac poze insa de cele mai multe ori nu am aparatul mare si greoi cu mine deci un tel cu o camera foarte buna este ideal , si senzorul amprenta este foarte de folos

  273. nu doar o caracteristica mi se pare interesanta ci mai multe , procesorul cu 6 nuclee, camera clasata foarte bine de specialisti , senzorul de amprenta , si nu in ultimul rand carcasa mai putin fitoasa si steclita orientata mai spre worcking man

  274. Cel mai important lucru la acest telefon este faptul ca vine cu Android 6 Marshmallow

  275. 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 si versiunea de Android curata cu up-date permanent

  276. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare.

  277. Pentru mine cea mai importanta caracteristica este primul -Android 6.0 Marhsmalow pur!!!alaturi de Nexus 6P

  278. Fiind un utilizator de Nexus 5 2013 senzorul de amprentă este cea mai interesantă caracteristică, dar și camera foto care este de o calitate înaltă.

  279. Cred ca cel mai interesant mi se pare display-ul: 5.2 inci, IPS LCD si 1920 x 1080 pixeli. Nu am testat dar ar trebui sa ofere calitate avand aceste caracteristici.

  280. Procesorul Snapdragon 808 Quad-core 1,44 Ghz,senzorul de amprenta,cei 2 GB RAM si faptul ca are Android v6.0.

  281. Imi place Nexus 5X pentru senzorul de amprenta , camera principala(12,3) display-ul generos (5.2) si pentru experienta pur Android !

  282. Cea mai importanta caracteristica a telefonului mi se pare procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.800 GHz hexa-core 64-bit!!!

  283. Care dintre caracteristicile lui LG Nexus 5X vi se pare cea mai interesantă?
    Design-ul acestuia si camera foto

  284. Cea mai importanta caracteristica este senzorul de amprenta. Ma incanta procesorul hexa-core snapdragon 808 dar si noua versiune de Android 6.0 Marshmallow.

  285. Sunt foarte multe caracteristici interesante la acest smartphone ,dar ce mi-a atras atentia e procesorul Snapdragon 808 Quad-core 1,44 Ghz.

  286. primul care imi sare la un nexus este performanta iar procesorul pe 64-biti face diferenta,la asta ma uit procesor si ram

  287. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare senzorul de amprenta digitala foarte rapid.

  288. Cel mai important lucru este ca e Nexus 5, cei de la google au mai facut un nexus 5 la cererea fanilor si cred ca au scos un telefon exceptional.

    Camera cred ca e un atu important.

  289. Caracteristicile care m-au atras:Procesor hexa-core snapdragon,Android 6.0 Marshmallow, camera 12.3 MP

  290. Raportul Configuratie (procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM) / Pret

  291. Consider ca procesorul este destul de puternic atat timp cat il folosesti la navigarea pe internet, iar senzorul de amprenta cred ca e ceva care il remarca cu adevarat, in timp ce camera e si ea ok destul de ok, ca doar acum e telefon, nu aparat foto profesional, in plus de asta mi-ar placea sa incerc Android 6, poate dupa ce il descopar putin chiar sa incerc un custom ROM.

  292. Este un nexus si va beneficia primul de updaturi de soft,senzorul de amprenta este si el un atuu important.

  293. Este un Androidul curat. Procesor Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM. Camera de 12.3 MP cu f/2.0 și pixeli de 1.55 microni care dă rezultate foarte bune în diverse condiții de iluminare. Nexus 5X mai are 2GB RAM și CPU Dual-core Cortex-A57 la 1.82Ghz + quad-core Cortex-A53 la 1.44GHz cu Adreno418 pe un cipset Snapdragon 808. In concluzie un android exceptional.

  294. Sunt foarte multe caracteristici interesante la acest smartphone ,dar ce mi-a atras atentia e procesorul Snapdragon 808 Quad-core 1,44 Ghz.

  295. Caracteristica cea mai interesanta si puternica mi se pare prezenta celor 2 procesoare ( Quad Core Cortex-A53 + Dual Core Cortex-A57 ). In ciuda celor 2GB RAM se misca impecabil. L-am testat intr-un showroom si nu ma puteam dezlipi de el la cat de bine se misca.

  296. Cea mai importanta caracteristica a acestui smartphone mi se pare senzorul de amprenta,cei 2 GB RAM si faptul ca are Android v6.0 Marshmallow,faptul ca nu are slot pentru cardul SD mi se pare un minus.

  297. Are una dintre cele mai performante camere existente pe un smartphone ce beneficiaza de 12.3 MP si o deschidere f/2.0

  298. procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz hexa-core 64-bit, un GPU Adreno 418 și 2GB LPDDR3 RAM

  299. Imi place la LG Nexus 5X ca are: Corning Gorilla Glass 3, oleophobic coating, Android OS, v6.0 (Marshmallow), Snapdragon 808, 2 GB RAM.

  300. 5X este display-ul: culori naturală, strălucire bună, densitate decentă – la 432 ppi putem spune doar decentă în condițiile în care pe alte aparate densitatea pixelilor bate liniștit pragul de 530.

  301. Buna ziua si an senin si de succes!
    Sunt multe caracteristicile care ma incanta la smarphone-ul LG Nexus 5 , dar dintre toate, alimentarea de lunga durata cu 4G LTE rapid, puterea procesorului Quad-Core Snapdragon 800 si Android 4.4 KitKat, alaturi de acumulatorul de inalta tensiune 2300 mAh si de design-ul esential al telefonului, sunt cele care ma atrag cel mai mult. LG Nexus 5 imi pare o alegere inteligenta, echilibrata si exhaustiva, care merita luata in seama.

  302. Imi place la LG Nexus 5X ca are: Corning Gorilla Glass 3, oleophobic coating, Android OS, v6.0 (Marshmallow), 2 GB RAM, Snapdragon 808.

  303. Cea mai interesanta caracteristica mi se pare procesorul Qualcomm Snapdragon 808 1.8Ghz hexa-core 64-bit.

  304. Imi place cum arata, amplasarea senzorului de amprenta si faptul ca primeste ultimele update-uri de android cel mai repede.

  305. Este un telefon reușit, calitatea display-ului fiind cea care mi-a atras prima data atenția . Nici camera foto nu e de ignorat. Cea frontala nu m-a prea interesează , nu sunt adepta selfie-lui.

  306. Cel mai interesant este faptul ca au implementat senzorul de amprenta de pe spate (in speranta ca va merge cel putin la fel de bine ca pe Huawei Ascend Mate 7).

  307. Senzorul de amprenta foarte rapid este caracteristica cea mai importanta si faptul ca ai tot timpul cel mai nou android.

Nu se mai pot adauga comentarii.

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep