HomeFeaturedFocusDetalii si fotografii cu Xiaomi Mi 5

Detalii si fotografii cu Xiaomi Mi 5

Unul dintre cele mai contorversate telefoane smart din ultima vreme scoate iarăși capul la lumină și oferă câteva specificații, precum și o fotografie, publicului avid. Controversat prin multitudinea de surse din care au tot răzbătut informații contradictorii despre telefon, încă din luna august, culminând cu listarea sa de către Oppomart prin decembrie, ocazie cu care am văzut și un set de specificații. Ei bine, toate par a fi greșite, cel puțin conform ultimului material despre acest telefon, care vine însoțit și de o fotografie, în încercarea de a fi cât mai convingător. Recomandarea mea este ca până la sfârșitul lunii, atunci când se pare că va veni și anunțul oficial al chinezilor legat de mult-așteptatul flagship, să fim destul de circumspecți atunci când vine vorba despre caracteristicile tehnice ale telefonului.

Trebuie spus încă din start că dacă luăm în considerare ultimele zvonuri, vor exista două versiuni de Xiaomi Mi 5. Una cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB stocare internă și una cu (probabil) 3 GB RAM și 32 GB stocare internă. Sau poate chiar mai puțin. Se pare că va mai exista o diferența la rezoluția ecranului, versiunea mai premium, ceea cu 4 GB de RAM, venind cu rezoluție QHD și carcasă metalică, în timp ce fratele mai simplu și de plastic va propune doar o rezoluție full HD.

Ecranul va avea aceeași dimensiune în ambele situații, de 5,2 inchi, iar restul specificațiilor, care este format dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 13 megapixeli și un acumulator de 3600 mAh va fi comun pentru cele două terminale.

Eu încep să am mari rezerve legate de corectitudinea acestor informații, așa că vă sfătuiesc să nu le luați de reale și să mai aveți puțină răbdare.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep