HomeEvenimenteCESLG si Netflix se aliaza pentru promovarea internet TV-ului pe piete noi

LG si Netflix se aliaza pentru promovarea internet TV-ului pe piete noi

LG Netflix Partnership

LG Electronics anunță că a încheiat un parteneriat global cu Netflix în scopul de a promova internet TV-ul prin aparatele sale smart și pe piețețe unde deocamdată rețeaua Netflix nu este prezentă – anumite piețe din Asia, Orientul Mijlociu și Europa.

LG a fost ales ca partener Netflix principal la nivel global datorită calității superioare a imaginii și a performanței aduse în industria televizoarelor Smart, dar și în experiența de vizualizare a Netflix. La momentul lansării, LG și Netflix își vor combina eforturile pentru a oferi acces prepaid pentru serviciile Netflix.

Pentru asta LG a pregătit la CES) 2016 un clip special 4K HDR din serialul Daredevil, refăcut cu sunet Dolby Vision™.

„Parteneriatul global cu cel mai important furnizor de conținut din lume, Netflix, este un motiv de bucurie pentru noi,” a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Home Entertainment Company. „Din punctul nostru de vedere, LG continuă să își dedice resursele pentru tehnologiile de imagine și audio, cu scopul de a oferi consumatorilor din întreaga lume o experiență 4K și HDR superioară. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii, LG va conduce în continuare piața mondială de televizoare premium.”

Mi-ar plăcea să putem folosi Netflix și în România Netflix ESTE DISPONIBIL în România datorită smart TV-urilor LG cu webOS 2.0 sau mai nou. Ar fi o chestie  ESTE o chestie excelentă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep